Gabriela Simion Smile New Dental

ZAMBESTE PENTRU CA POTI

Oare cati dintre voi va doriti sa zambiti si de foarte multe ori nu o faceti pentru ca nu puteti, pentru ca va e rusine sau pentru ca pur si simplu nu aveti ce sa aratati intr-un zambet larg. Poate ca cei care ma cunosc doar in ultimul timp ma stiu mereu zambitoare, ei bine asta nu a fost valabil pentru copilaria, adolescenta si prima mea tinerete…acum categoric sunt la a doua 🙂

Am suferit mereu de probleme cu dintii, strambi si plini de cariute iar cand aveam cam 12 ani m-am lovit frontal de un stalp. Da suna incredibil dar copii fac tot felul de pozne si accidente se mai intampla. Mi-am cam sifonat fata iar unul dintre dintii din fata in timp a inceput chiar sa se inngreasca. Nu trebuie sa va spun ca zambetul meu in acei ani a fost inexistent si mereu afisam un fel de paranteza cand imi exprimam fericirea. In anii urmatori am incercat sa schimb acel dinte, din pacate a fost o lucrare foarte proasta si total nepotrivita. Am insistat si am mers la alt doctor incercand sa imi refac dintii din fata si a reda fetei mele zambetul binemeritat. Din pacate nu am fost o fata norocoasa iar doctorul respectiv nu a ascultat nimic din cea ce imi doream eu iar lucrarea finala, desi mi-a schimbat aspectul, a fost departe de a repara aspectul si de-a avea si o parte functionala in concordanta cu restul dintilor. In urmatorii ani am purtat si un aparat dentar in partea de jos….va imaginati cam cum au trecut anii mei si cam cate vizite am avut eu la dentist…. tristete maxima, durere si multa dezamagire.

Dar….uite ca intr-o zi a venit si soarele pe strada mea, un prieten mi-a recomandat, dupa ce deja el incercase multe servicii aici, clinica New Dental. Deja eram anesteziata psihic legat de ce inseamana dentist si nu m-am dus prea optimista acolo.

New Dental Bucuresti 01

Starea mea de spirit a fost total schimbata cand am cunoscut echipa clinicii si mai ales pe Dr. Irina Gavrilut. Dupa un control riguros, radiografii si masuratori am stat de vorba indelung. Am fost ascultata cu atentie si s-a luat nota de toate dorintele mele. Mi-au fost explicate multe detalii legat de problemele mele de masticatie, inclinatie a dintilor dar si legat de structura dintilor mei. Lucruri cu care nu eram familiarizata, imi doream dinti frumosi dar si o gura sanatoasa care sa ma ajute sa imi pastrez dintii pana la batranete.

Dr. Irina Gavrilut New Dental Bucuresti
Dr. Irina Gavrilut New Dental Bucuresti

45061444_1996209267165881_2603936528652566528_o.jpg

Dr. Irina Gavrilut mi-a facut un plan de tratament si lucrurile au inceput sa se intample intr-un mod compatibil cu timpul meu si programul haotic. Trebuie sa stiti ca este cel mai rabdator doctor pe care l-am intalnit pana acum iar nivelul profesional mi-a intrecut toate asteptarile. Am beneficiat de toti specialistii clinicii, aici procedurile sunt facute de diversi doctori experti in acele tehnici. Mi-au fost obturate 4 canale ale dintilor frontali si trebuie sa va recunosc ca am crezut ca o sa fie o experienta traumatizanta….surprize, surprize, nu am simtit nimic si nici azi nu imi vine sa cred ca se poate dentist fara durere.

New Dental BucurestiNew Dental Bucuresti dr. Irina Gvrilut

Inlocuirea dintilor mei frontali a venit dupa ce am purtat dinti de proba, care au fost modificati in asa fel incat sa vizualizez diferentele viitorilor mei dinti si sa putem sa acomodam atat partea estetica dorita de mine cat si partea functionala. Dupa mai multe probe si ajustari a venit ziua cand au fost montati dintii mei definitivi si am inceput sa am adevaratul meu zambet, acela care a stat ascuns in sufletul meu in toti acesti ani.

Gabriela Simion Smile New Dental

Gabriela Simion Smile New Dental Bucuresti

Va recomand cu caldura sa experimentați serviciile New Dental Bucuresti, cu siguranta echipa de acolo o sa va aduca zambetul pe buze, pentru ca ei pot!

Eu imi port noul zambet in fiecare zi si il plimb peste tot prin lume 🙂

Gabriela Simion Smile New Dental

gabriela simion zambet new dental bucuresti

Contact:

Strada Pictor Daniel Rosenthal, Nr.41, Sector 1, București

Telefon: +4 0755 800 300

PROGRAM

Luni – Vineri: 9:00 am – 8:00 pm

Sâmbătă – Duminică: Program urgente

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.