Joben Bistro – O Aventura Culinara

Imi plac aventurile si mi-am dorit sa fac o calatorie gastronomica printr-un orasul meu cosmopolit. In aceasta aventura gustul primeaza si fiecare moment de satisfactie este dat de papilele gustative.

Mi-am facut drum prin vesnicul aglomerat si plin de forfota, Centrul Vechi al capitalei. Acolo, pe strada Șelari la numărul 16 vei descoperi un loc parca desprins din cartile lui Jules Verne − Joben Bistro! Un pitic cu joben te intampina inca de la intrare si te indruma sa te asezi si sa iti tragi sufletul, este timpul sa inceapa aventura.

Nu stiu daca sa recomand locul pentru mancarea extraordinar de buna sau pentru barul cu o mixologie greu de egalat in Bucuresti. Oricare ar fi motivul pentru care ii faci o vizita, nu ezita să ceri un cocktail. Meniul este bine echilibrat si daca esti cu prietenii iti recomand varianta de sharing pentru ca vei dorii sa gusti din farfuria delicioasa a celorlalti.

Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food04Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food03Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food10Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food12

Ca de fiecare data, am inceput cu antreuri. Am umplut masa mare de langa geam (parca perfect decupata pentru aceasta activitate si interesant asamblata cu picioare metalice reutilizate de la alte piese de mobilier) cu o multime de aperitive. Nu ne-am putut decide ce sa incercam asa ca…am comandat din toate.

Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food02Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food14Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food08

Am testat o multime de preparate, care mai de care mai delicioase. Meniul ascunde un mix interesant, te poti bucura deopotriva de paste cu fructe de mare, usor spicy, si de coaste barbeque cu cei mai buni cartofi prajiti din oras.

Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food11Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food09

Un pranz sau cina in aceasta locatie o sa fie atat o aventura alaturi de Phileas Fogg dar si un rasfat pentru gurmandul din tine.

Let’s enjoy it!

Joben_Bisto_Bucuresti_Gabriel_Simion_food01

Contact:

Adresa: Șelari nr.16, Bucharest, Romania

Telefon: 0733.088.308

Program: Luni Inchis, Marti-Joi 4:00 PM – 5:00 AM, Vineri-Duminica 12:00 PM – 5:00 AM

Un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.