Natura iubeste pielea mea – Elixir botanique

Daca ma urmariti de ceva timp inseamna ca ma cunoasteti destul de bine si stiti ca atunci cand imi place ceva devin fidela brandului, mai ales la zona de cosmetice. De ceva timp testez noua gama lansata de Yyves Rocherro ELIXIR BOTANIQUE. Este o gama pentru toate tipurile de ten, toate varstele, barbati si femei. Rutina mea de dimineata cu Elixir Botanique are 4 pasi:

Pasul 1

Serul fortifiant anti-poluare, are efect de oxigenare si detoxificare. Este un produs 5X mai concentrat in ingrediente active – un elixir vegetal al tineretii.

Pasul 2

M-am indragostit de Roll-on uPasul 2. M-am indragostit de Roll-on ul iluminator anti-oboseala pentru zona ochilor. Hidrateaza pielea din jurul ochilor iar liniile fine și ridurile din jurul ochilor sunt reduse in mod vizibil.

Pasul 3

Crema reparatoare de zi. Dupa aplicare imi simt imediat tenul oxigenat si este protejat impotriva efectelor nocive ale poluarii. 

Pasul 4

Crema antirid cu efect detoxifiant FPS 50+. Un produs esential pentru rutina mea de zi, pentru ca ofera protectie solara si protectie impotriva poluarii. Eu nu ies din casa fara protecție solara, indiferent de sezon. 

Acum pielea este foarte hidratata si pregatita pentru machiaj.

La rutina de seara repet pasii 1 si 2 dar adaug un alt pas foarte important.

Pasul 3

Crema reparatoare de noapte. O crema masca cu structura tip gel, super usor de aplicat si placuta la atingere, imi ajuta tenul sa devina odihnit si sa isi recapete elasticitatea.

Nu uita ca Yves Rocher are ambalaje eco-friendly: deschidere laterala = 41% mai puțin carton utilizat & fara film din plastic = 1.8 tone mai puțin plastic pe an. Reciclarea este esentiala pentru noi si mediul inconjurator.

Produsele sunt disponibile in magazine si pe site-ul Yves Rocher Romania.

#ElixirBotanique #GamaDetox #Luminozitate #Oxigenare #Revitalizare #Ritual

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.