Momente de relaxare glo hyper

Desi suntem intr-o perioada bizara, situatie cu care nu ne-am mai confruntat pana acum, eu m-am acomodat si mi-am gasit rutine noi si momente de relaxare, fara sa uit de lucrurile care imi plac. Am marele noroc sa ma aflu intr-un loc in care pot admira apusul de soare seara de seara, asa ca mi-am creat in programul zilnic momentele mele de relaxare cu glo hyper.

Banui ca ati auzit deja de noul glo hyper pe care l-am testat si eu in ultima perioada. Imi place pentru ca, desi este mult imbunatatit, isi pastreaza simplitatea produsului inital. Are un singur buton! Cat de minunat este asta? Un singur dispozitiv – designul sau a devenit mai ergonomic, iar finisajul este mai placut la atingere.

Imi place si pentru ca are doua setari de utilizare: Standard (incalzeste consumabilul in 20 de secunde de la apasarea butonului si are un timp de utilizare de 4 minute) si Boost (incalzeste consumabilul in 15 secunde de la apasarea mai lunga butonului si are un timp de utilizare de 3 minute).

Designul sau interesant il face sa fie un accesoriu fashion pe care il asortez usor tinutelor mele. Da, in continuare imi place sa imi creez tinute chiar daca nu ies la fel de mult ca inainte. Chiar si cand admir apusul de pe terasa imi place sa fiu imbracata frumos si sa ma relaxez cu stil. Cand iau cu mine o geanta din material transparent, glo hyper este vizibil si arata de fiecare data stylish.

Este disponibil in 4 culori (Alb, Negru, Orange si Albastru) si poate sa fie folosit cu consumabilele voastre preferate.

Device-ul glo hyper incalzeste tutunul, nu il arde cum se intampla la tigarile traditionale.  Acest tip de produse reprezinta alternativa la care multi consumatori de produse din tutun au apelat in aceasta perioada.

Fie ca ma relaxez pe terasa privind apusul de soare, fie ca plec intr-o aventura noua pe plaja sau pe stradutele vechi ale orasului, glo hyper ma insoteste in toate momentele preferate din zi.

 

(P) Material publicitar realizat impreuna cu glo.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.