Red Angus Steakhouse, Gabriela Simion, Food

Red Angus Steakhouse – Paradisul iubitorilor de fripturi

Ultimele luni ale anului 2019 m-au prins, cu diferite ocazii, la Red Angus Steakhouse, in Centrul Vechi al Bucurestiului, vizavi de Curtea Veche. Am fost acolo la masa cu fetele, la o petrecere americana si am si organizat propriul meu eveniment, Beauty Talks, alaturi de Raluca si Ana. Prin urmare, am avut ocazia sa ma bucur de ambianta si de preparatele lor si sa testez o serie de lucruri din meniu. Despre toate aceste experiente vreau sa va povestesc acum!

13.Nov.19 - 110

Red Angus Steakhouse este un restaurant cu specific american, apreciat de catre iubitorii de carne de vita inca de la deschiderea sa, din 2010. Cand am ajuns pentru prima oara aici, m-au surprins designul extrem de cool, de american si original, pe care il observi din strada, si cromatica vie, bazata pe rosu.

RAS1

Ospatarul care m-a intampinat mi-a povestit ca arhitectul, Cristian Corvin, si-a dorit sa redea aspectul unui hambar american si sa creeze ceva sustenabil, in linie cu valorile localului. De aceea, peretii sunt acoperiti cu lemn refolosit, colectat chiar de la un hambar din secolul al XIX-lea, din Romania, cu caramida veche, iar elementele de decor sunt si ele reciclate.RAS

Cutiile vintage de ulei de motor sau cele de supa Campbell’s, seile de la bar transformate in scaune, corpurile de iluminat realizate din faruri de tractor sau piese de Harley Davidson sunt elementele care adauga farmec locului si te transporta, parca, direct in America!

IMG_3993

Unde mai pui ca restaurantul are propriul sau aparat de pinball, autentic, o editie limitata realizata alaturi de Harley Davidson, la care atat adultii, cat si copiii se pot juca pe parcursul iesirii lor la Red Angus Steakhouse. In plus, la etajul localului, unde se organizeaza adesea evenimente private si corporate, exista chiar si o serie de motociclete bine incastrate in mobilier, extrem de atragatoare si Instagrammabile!

pinball

Mancarea la Red Angus Steakhouse este exact pe gustul meu, pentru ca meniul este centrat in jurul carnii de vita de calitate, de la furnizori de incredere, din SUA si Australia. Fiecare bucata de carne este certificata si verificata atent de catre chefii localului, pentru a se asigura ca are marmorarea ideala. Cand o carne este marmorata, ea este strabatuta de firicele subtiri de grasime, care, odata pusa pe grill, se topesc, dand fripturii fragezimea si aroma, ce sunt atat de cautate.

@ Red Angus

La Red Angus Steakhouse poti alege dintr-o serie de cuturi de vita, de la muschi, la antricot sau la maiestuosul T-bone. In functie de preferintele tale – cat de intens vrei sa fie gustul, cat de frageda carnea, daca alegi un continut mai mare sau mai mic de grasime etc. – reprezentantii localului te vor sfatui si te vor ajuta sa te hotarasti. Important e sa ii alaturi un pahar de vin rosu, ca experienta sa fie perfecta.

Noi am inceput cu un platou de aperitive pe care le-am impartit si care includea aripioare de pui, coaste de porc afumate, cu sos barbeque, inele de calamari prajite, batoane de mozzarella, legume, salata si sosuri. Pe langa acestea, am mai luat o portie de oase de vita cu maduva, bogate in colagen si extrem de sanatoase! Pentru felul principal, eu am optat pentru un T-bone, gatit mediu, fiindca este extrem de suculent si are un gust pregnant, care imi place.

@ Red Angus

Am gustat, insa, si din Smokey Burger, in care totul – de la chifla, la chifteaua de carne si sosuri – este facut integral in casa. A fost foarte bun, mi-a placut mixul de ceapă crocantă, cheddar, bacon si sos barbeque. A mers bine cu cartofii prajiti, proaspeti.

@ Red Angus

La final, ne-am delectat cu deserturile pregatite in casa: cheesecake, placinta cu mere si soufflé de ciocolata servit cald, cu inghetata! Toate au fost delicioase, dar, recunosc, cel mai mult mi-a placut souffléul!

apple pie@ Red Angus@ Red Angus@ Red Angus

Red Angus Steakhouse este, deci, un restaurant perfect pentru iesirile cu prietenii, dar si pentru cinele de business, in care vrei sa iti surprinzi invitatul cu o atmosfera fun si o mancare cu care nu vei da gres. Daca ajungi in serile de joi, vineri, sambata sau la evenimentele organizate, te poti bucura si de muzica live, in interpretarea lui Sergiu Ferrat.

Adjustments (7)

Contact:

Adresa: Strada Franceză 56, București 030167

Telefon: 0756.600.000

Program: Luni – Duminica 12:00 PM – 12:00 AM

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.