Hot in Town 03/2019

In fiecare an exista o perioada in zona de blogging deosebit de activa si in fiecare primavara trebuie sa va recunosc ca este un fel de maraton al evenimentelor si activarilor realizarea odata cu lansarea noilor colectii. Din multitudinea de lucruri noi am făcut o selecție pentru voi, doar cu ce am incercat si recomand.

#1 ELSEVE COLOR VIVE PURPLE SHAMPOO

Sunt blonda si problema galbenului este o realitate uzuala, acum a aparut Elseve Color Vive Purple Shampoo – samponul mov care neutralizeaza tonurile de galben si portocaliu, iar eu m-am indragostit iremediabil de el.

Screenshot 2019-04-01 at 10.14.21.png

Incearca si tu, sper sa te ajute si pe tine de acum incolo pentru ca este absolut genial!

#2 40 de ani de APIVITA

În 1979, într-o farmacie din Atena s-au născut primele cosmetice naturale cu propolis, miere, ceară de albine, lăptișor de matcă, extracte din plante și uleiuri esențiale. Fondatorii APIVITA, Nikos si Niki Koutsianas, doi tineri farmaciști inspirați de societatea albinelor, de biodiversitatea unică a naturii grecești și de abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătații, frumuseții și stării de bine, au creat primele produse cosmetice naturale, folosind  ingrediente apicole și extracte din plante medicinale.

PRIMELE PRODUSE PE BAZĂ DE PROPOLIS au fost săpunurile închise la culoare, fără parfum și șampoanele în sticle farmaceutice.

BR-promo-hexagon-16x14

După 40 de ani povestea continuă

În prezent, APIVITA a creat și dezvoltat peste 240 de produse naturale, eficiente și holistice pentru ten, păr și corp, și totodată a obținut inovații și patente premiate. Dincolo de produse, brandul promovează un mod de gândire și de viață mai echilibrat si mai ecologic.

BR_light_eng_low

Misiune: POLENIZĂM FRUMUSEȚEA

Obiectivul APIVITA este de a fi un lider între companiile verzi inovatoare din sectorul frumuseții naturale, cu responsabilitate și respect față de natură și de societate, având la bază o puternică filozofie, abordare sustenabilă, valori, responsabilitate socială, patrimoniu și o perspectivă inovatoare.

 

#3 ANA Wellness & SPA

Intr-o atmosfera de cinci stele poti se relaxezi în universul exclusivist din noul centru ANA Wellness & SPA at Crowne Plaza Bucharest, ce aduce noutatea și unicitatea în România, prin terapii de wellness & Spa.

55664415_2834124536813606_7386499221110652928_o

ANA Wellness & SPA a fost conceput pentru a reconecta simțurile și atenția către propria persoană și pentru a induce o stare de armonie și relaxare totală a propriului EU.

55609174_2834123886813671_4348137998987034624_o

Colecția de tratamente și terapii ANA Wellness & SPA este de inspirație orientală și europeană și are o abordare holistică, aducând împreună virtuțiile vechilor arte vindecătoare și tehnologia prezentului.

Noutățile în materie de wellness oferite de ANA Wellness & SPA sunt legate de o combinație de exerciții fitness, proceduri de relaxare sau kinetoterapie, ce pot fi urmate în funcție de obiectivul fiecărei persoane – diminuarea stresului, detoxifiere, refacere posturală – sau pur și simplu pentru depășirea momentelor dificile din viața fiecăruia, ce pot genera dezechilibru emoțional, ajungând chiar până la sindromul de burnout, atât de prezent în zilele noastre:

  • Floating Pod– terapie inovatoare prin plutire în capsule cu apă îmbogațită cu sare de magneziu EPSOM. O experiență unică, cu beneficii multiple – reduce stresul și anxietatea, tensiunile musculare și durerile articulare, îmbunătățește calitatea somnului,
  • Pilates Reformer– cel mai eficient echipament cu ajutorul căruia vă puteți recăpăta postura corectă și tonifierea întregul corp,
  • Sesiuni de grupsusținute de trainer și master coach specializați în antrenamente de Yoga, Pilates sau HIIT în studioul Dojo, un spațiu pe cât de rafinat, pe atât de liniștitor. Pe perioada verii, clasele pot fi susținute în mijlocul naturii, pe iarbă, în grădina de 1000 de mp a hotelului Crowne Plaza,
  • Hammam– un ritual oriental străvechi de înfrumusețare și întărire a organismului, inspirat de tradiția bizantină – otomană și de cea marocană, având o capacitate extraordinară de a reda starea de bine și de a purifica corpul,
  • Saunele – umedă și uscată, precum și cea cu sare de Himalaya – pot fi alternate cu Frigidarium, ce completează terapiile după baia de aburi, cu rol de a accelera recuperarea musculară și de a reduce inflamaţiile rezultate în urmă efortului fizic. Efectul este fabulos pentru corp, prin îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi întărirea sistemului imunitar,
  • Programe dedicate viitoarelor mame, personalizate prin masaje, terapii de relaxare și ore de pilates sau aqua-gym,
  • Sănătatea prin mișcare și revitalizare, respectiv înotulîn piscina cu un design modern și plăcut, aqua-gym sau relaxarea în jacuzzi-ul exterior.

Invitații noștri pot profita de “băi” de soare pe sezlongurile special amenajate în grădina care înconjoară piscină.

ANA Wellness & SPA din cadrul Crowne Plaza Bucharest face parte din cea mai mare rețea de centre SPA și Wellness din România – ANA Hotels SPA Collection. Pe lângă locația din capitală, menționăm bine cunoscutul centru ANA Aslan Health SPA, din incinta ANA Hotels Europa, Eforie Nord și nu în ultimul rând, resort spa-ul ANA Wellness & Spa din incinta Complexului ANA Hotels Sport, Poiana Brașov.

#4 Avène Emulsia nuanțatoare Cleanance Expert

Fiecare dintre noi visează la un ten catifelat, luminos, cu o nuanță uniformă și fără imperfecțiuni. Dar realitatea este diferită. Alimentația, poluarea și schimbările hormonale își lasă amprenta asupra pielii.

EAU-THERMALE-AVENE-instagram-post-september-2018-cleanance-expert-tinted-emulsion-40ml-hd

Potrivit unui studiu din domeniul dermatologiei1, 85% dintre adolescenți se confruntă cu acnee, ce persistă de multe ori chiar și după depășirea vârstei de 30 de ani. Tenul gras, cu imperfecțiuni este caracterizat și de exces de sebum, pori dilatați și pete pigmentare, în urma cicatricilor.

Din dorința de a oferi o soluție viabilă pentru toate aceste nevoi, Laboratoarele Dermatologice Avène au creat Cleanance Expert emulsie nuanțatoare, ce reglează secreția de sebum, reduce și calmează leziunileinflamatorii, elimină imperfecțiunile și uniformizează nuanța tenului.1

Acest produs are la bază ingrediente active inovatoare (Diolenyl® – ingredient activ brevetat* Pierre Fabre), cu acțiune țintită asupra bacteriei P. Acnes, responsabilă de apariția acneei.

Cum acționează ingredientele active? 

  • Diolenyl –  acționează asupra bacteriei P. acnes, reduce și calmează3 leziunile inflamatorii.
  • Monolaurin – reglează excesul de sebum, reducând producția acestuia cu până la 33%2.
  • XpressinTM – exfoliază delicat. Acesta îi conferă luminozitate și reduce4 numărul punctelor negre.
  • Pigmenții de uniformizare dau formulei un finisaj mat, o textură mătăsoasă, un grad mare de acoperire fără «efect de mască» și o bună rezistență în timp.

În plus, produsul conține și Apă Termală Avène, recunoscută pentru proprietățile sale calmante și anti-iritante.

Rezultatele Avène Cleanance Expert, de la prima aplicare4:

  • Grație formulei galenice, emulsia este absobită rapid și conferă pielii hidratare și matifiere.
  • Este o bună bază pentru machiaj.
  • Oferă4 tenului o acoperire uniformă, într-o nuanță naturală, cameleonică, potrivită pentru toate fototipurile.
  • Efect de luminozitate4.

#5 Stoptoxin Forte

Știai că ficatul îndeplinește zilnic peste 500 funcții biochimice? De la prelucrarea nutrienților din alimente până la neutralizarea și eliminarea substanțelor toxice din organism, ficatul este unul dintre organele vitale pentru corpul omenesc.

Puțini dintre noi acordă importanța cuvenită ficatului, înainte de apariția unor dezechilibre grave de sănătate…

stoptoxin-forte-2.png

Stoptoxin® Forte este un protector hepatic recomandat în protejarea ficatului față de efectul nociv al substanțelor toxice (substanțe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de țigară), precum și pentru funcționarea normală a ficatului.

Aceste capsule se administrează în hepatopatii, cure de detoxifiere, dar și asociat la tratamentele cu risc de hepatotoxicitate.

#6 GAMA KLORANE CHININA

De 50 de ani, Klorane lucrează zilnic cu atenție pentru a crea produse de îngrijire ce respectă mediul înconjurător, o sursă de împlinire pentru toți.

Un ciclu de producție controlat – De la identificarea ingredientelor active până la cultivarea plantelor, ținem sub control filierele plantelor noastre și respectăm ecosistemele care le fac să crească.

O marcă eco-responsabilă – Obiectivul nostru este ca 100% din produsele Klorane să fie concepute ecologic.

klorane-9-preview_11134

Solidaritate – De mai bine de 20 de ani, Klorane se implică împreună cu Fundația Botanică Klorane, care cultivă pasiunea botanicii și implicarea pentru protejarea și valorificarea patrimoniului nostru vegetal din toată lumea.

Gama Klorane Chinina cu rol stimulant si fortifiant

Am selecționat coaja de Chinchina, arbore originar din America de Sud, pentru conținutul său bogat în mod natural în Chinină, o moleculă cu puternice proprietăți fortifiante și stimulante. Coaja este culeasă manual, apoi concentrată într-un extract activ brevetat.

KLORANE-social-photo-quinine-kit-jewelry-sept2018-1_32853

Șampon cu Chinină și vitamina B – acest șampon stimulează creșterea părului datorită acțiunii combinate a ingredientelor, redă vitalitatea și rezistența părului.

Balsamul Chinină – acest balsam combină extractul de chinină cu un complex de vitamine B (B5, B6, B8) pentru a întări structura părului și pentru a stimula creșterea lui. Părul își recapătă vitalitatea și rezistența, iar descurcarea devine mai ușoară.

Serul Force Kératine, împotriva căderii reacționale a părului – inspirați de cele mai recente metode de micronutriție, am creat primul ser revitalizant bazat pe: cheratină extrasă din plante (conține aminoacizi similari cu cei ai cheratinei din firul de păr), chinină, cafeină și vitaminele B3, B5, B6 și B8.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.