Varsta e doar un numar

Frumusete, un cuvant ce controleaza lumea si subjuga civilizatii, din cele mai vechi timpuri, femeile si-au dorit sa detina o frumusete nemuritoare. Standardele sau schimbat foart multi in ultimi ani, dar mai ales in ultimii 30-40 de ani cand chirurgia estetica a atins puncte nebanuite din trecut. Acum poti sa ajungi sa fii altcineva daca iti doresti foarte mult, dar cred ca cel mai important, pentru mine este ca a evoluat enorm partea non chirurgicala si acum poti sa ramai tu un timp indelungat si chiar o varianta imbunatatita. Nu-ti mai arati varsta pe care o ai. 🙂

Ultra_Estetic_PRXT33_gabriela_simion02

Nu o sa va mint cand va spun ca urasc ideea de bisturiu, exceptie facand operatia de apendicita, realizata in copilatie, iar acum sper din suflet sa nu ajung niciodata la alte operatii. Eu chiar cred ca in fiecare dimineata imaginea ce ma priveste inapoi din oglinda trebuie sa fie Gabriela. Iar pentru ca sunt deschisa spre nou, am gasit si cateva solutii ce ma ajuta sa pastrez acea imagine neschimbata in timp.

Ultra_Estetic_PRXT33_gabriela_simion01

Am mers la Clinica UltraEstetic si aproape o ora am stat de vorba cu dr. Irina Arsene, ei bine asa cred ca trebuie sa se desfasoare prima vizita la o clinica de estetica. Mi-am impartasit experientele trecute, din nou nu am sa va mint si am sa va recunosc ca am luat si decizii gresite si nu am fost prea fericita cu rezultatele. Asa ca mi-a facut placere sa intalnesc un doctor care nu vrea sa faca exces pe fata mea si imi propune un plan pas cu pas ce trebuie sa imi ajute in primul rand pielea sa lupte si sa isi imbunatateasca calitatea. Acum am simit ca cineva ma asculta, iar propunerea de a realiza sedinte de PRX-T33 in combinatie cu cateva puncte de botox pe ridurile de expresie in formare de pe fruntea mea mi-a parut perfecta.

Ce este de fapt acest tratament, pe mine m-a vrajit partea in care am aflat ca de fapt nu este injectabil. Tratamentul se realizeaza in 10-15 minute si este fara durere. PRX-T33 este o metoda inovatoare unica pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, cu o descuamare foarte usoara in comparatie cu peelingului clasic, foarte confortabil , cu rezultate vizibile imediat. Se efectueaza in orice anotimp, inclusiv vara.

Ultra_Estetic_PRXT33_gabriela_simion05

PRX-T33 este un gel inovator ce combina TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic si peroxid de hidrogen H2O2) ce stimuleaza formarea de colagen nou in piele, cu efect de biorevitalizare si regenerare.

Ultra_Estetic_PRXT33_gabriela_simion07

In ce consta inovatia si cum functioneaza ?

Inovatia consta in sinergia intre TCA (acid tricloracetic) si H2O2 (hidrogen peroxid) in concentratie mica, ce transforma tratamentul dintr-un peeling agresiv, intr-o terapie  non-invaziva dar care actioneaza profund in piele, unde produce stimularea si regenerarea in mod eficient de colagen nou, avand o puternica actiune de biorevitalizare si hidratare profunda.

Ultra_Estetic_PRXT33_gabriela_simion06

Efectul este vizibil imediat dupa prima sedinta, pielea devine luminoasa, cu aspect proaspat, ferma, efect lifting imediat, catifelata, imperfectiunile sunt diminuate.

Peeling-ul chimic reprezinta acea procedura inovatoare din medicina estetica prin care, folosindu-se anumite substante chimice (acid glicolic, acid salicilic, acid tricloracetic, solutia Jessner) sunt indepartate celulele moarte din partea superioara a pielii si sunt stimulate celulele din straturile mai adanci (derm) pentru a produce colagen si elastina, elemente cu rol esential in elasticitatea si fermitatea tegumentului. Se recomanda realizarea a 4-5 sedinte la un interval de 7-10 zile pentru rezultate de durata.

Abia astept urmatoarea sedinta de PRX-T33

Clinica UltraEstetic 

Str. Ernest Juvara nr. 35 (langa Gradina Botanica), Bucuresti

Telefon: +4 0720.790.098

Mail: info@ultraestetic.ro

Un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.