Viata sanatoasa tine de alegere

Poate ca din prima secunda cand ne trezim dimineata incepem sa luam decizii legate de viata noastra. Cat de mult mai lenevesc in pat, cat timp imi periez dintii, ce tinuta post azi, daca ma machiez dar cred ca de cele mai multe ori ma gandesc la „CE MANANC AZI?”. Asa ma intreaba periodic vocea mea interna, este foarte enervanta si trebuie sa port mereu lungii discutii cu ea pentru ca are propria ei vointa si cam incearca sa ma conduca in decizii. Nu e o gluma, este chiar foarte serios acest subiect, consider ca in primul rand trebuie sa ne convingem pe noi ca vrem sa ducem o viata mai lunga, mai buna si mai sanatoasa. Am schimbat foarte multe detalii in modul in care ma alimentez si sunt constienta de evolutia alimentara pe intreaga planeta…mai putin zahar, mai putina sare, mai putina grasime…etc, in principiu cam din toate mai putin, deci cred ca moderatia este cuvantul cheie pentru viata noastra echilibrata.

In Romania suntem mari consumatori de paine, din pacate contine mult gluten si sare, iar eu, de cativa ani am inceput sa caut produse care sa o inlocuiasca dar sa imi faca placere sa le mananc. Am descoperit gamele de produse Nairn’s, sunt alimente din ovaz integral de cea mai buna calitate, provenit din zona de granita a Scotiei, loc recunoscut pentru clima perfecta cresterii complet naturale, fara pesticide, a acestui tip de cereale. Ei bine inca exista si astfel de locuri pe planeta asta si acolo se produc produse de inalta calitate.

Nairns_oatcakes_gabriela_simion16nairns_oatcakes_gabriela_simion01.jpg

Toate produsele Nairn’s au avantajul de a fi 100% naturale, fara uleiuri hidrogenate, coloranti, conservanti, alti aditivi sau chimicale. Nu trebuie sa ai alergii ca sa decizi sa elimini anumite componente din alimentatia ta asa ca m-am bucurat sa constat ca o mare parte dintre produse sunt certificate fara gluten, acesta gama fiind votata cea mai buna gama de produse fara gluten din Marea Britanie.

Va spuneam mai sus ca luam milioane de decizii zilnice iar eu am decis sa utilizez acest tip de produse pentru ca sunt o alternativa perfect si variata a painii de toate zilele. Imi lasa loc sa fiu creativa si nu am cum sa ma plictisesc de ele pentru ca sunt 4 categorii de produse: painici (oatcakes), crackersi (biscuiti sarati), biscuiti dulci si porridge. Cate ceva pentru fiecare masa si gustarica.

Nairns_oatcakes_gabriela_simion10Nairns_oatcakes_gabriela_simion03Nairns_oatcakes_gabriela_simion05Nairns_oatcakes_gabriela_simion06

De cele mai multe ori imi incep ziua cu cateva mini sandwich-uri pe painici (oatcakes) sau pe crackersi (biscuiti sarati), combinatiile pot sa fie nenumarate si in functie de preferintele fiecaruia. Pot sa fie mancate si cu o supa crema sau parte din retete mai complicate. Pentru ca mi-am simplificat destul de mult viata si alimentatia merg pe simplu, rapid, comod si sanatos iar aceste produse sunt perfect pentru mine. Crackersii sarati sunt o alegere foarte buna pentru a fi luati la drum sau in vacanta, ei fiind si ambalati separat, in portii distincte.

Nairns_oatcakes_gabriela_simion02Nairns_oatcakes_gabriela_simion10Nairns_oatcakes_gabriela_simion13nairns_oatcakes_gabriela_simion11.jpg

Produsele Nairn’s:
  • Sunt o sursaa de energie – ideale pentru persoanele ocupate;
  • Conferaa senzatia de sattietate pe durata iintregii zile – te ajută să sari peste snack-urile nesaanaatoase dintre mese;
  • Ajuta la mentinerea unui echilibru al nivelului zaharului din sange – lucru extrem deimportant pentru mentinerea unei stari optime de sanatate;
  • Sunt 100% Naturale – nu conțin uleiuri hidrogenate, organisme modificate genetic, coloranti,potentiatori de gust, conservanti sau alte chimicale. De asemenea, painicile si crackersii nu contin zahar adaugat, iar biscuitii contin cu pana la 45% mai putin zahar decat produsele similare.

Pentru ca evit skack-urile nesanatoase imi place sa iau cu mine cate un pachet de biscuiti, mereu stau prea mult in trafic si ratez orele de masa asa ca imi fac de cap cu cativa biscuiti si scap si de nevoia de dulce, preferatii mei sunt „oats, dark chocolate & coconut” si „oats & stem ginger”

Nairns_oatcakes_gabriela_simion08Nairns_oatcakes_gabriela_simion07
Citesc destul de multe detalii despre alimente si cred ca informarea este cheia unei alimentatii corecte asa ca vrea sa va spun ca ovazul reprezinta o foarte buna sursa de carbohidrati sanatosi, complecsi, continand, de asemenea, cantitati insemnate de proteine, grasimi si fibre. In plus, acesta contine minerale (mangan, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc) si vitamine (B1, B5, B9). De asemenea, in mod natural, dacă nu este contaminat de la alte culturi sau în procesul de productie, ovazul nu contine gluten. Mai mult, acesta are si o componenta nutritiva echilibrata (70% carbohidrati, 15% proteine si 15% grasimi), 100 de grame de produs continand 389 de calorii. In consecinta, ovazul este considerat a fi unul dintre alimentele cele mai dense in nutrienti, net superior graului sau altor cereale.

Daca iti doresti sa incerci si tu din gama variata de produse Nairn’s, atunci poti sa le gasesti in magazinele Carrefour, Mega Image, Kaufland, DM, Bebe Tei ssi Naturalia sau online, pe Alimente Speciale și pe Unicorn Naturals.

gama-nairns.png

Abia astept sa imi spuneti care au devenit preferatele voastre, pentru ca sunt convinsa ca or sa fie mai multe.

Good Vibes Only

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.