Magia din spatele cortinei la Gala Wella 2018

Talent, pasiune si multa imaginatie, acestea sunt cuvintele ce descriu participantii la Gala Wella 2018. Merg de cativa ani la acest eveniment de anvergura dar a fost pentru prima oara cand am avut ocazia sa imi arunc un ochi in spatele cortinelor si sa inteleg cu adevarat ce se intampla un asemenea eveniment. Am fost cu adevarat socata si fascinata. Lumea stilistilor este cu adevarat unica si poate ca dincolo de omul care iti face un vopsit in fiecare luna sau iti coafeaza parul de fiecare data cand ai nevoie de fapt este mult mai mult si acesti oameni au devenit cu adevarat niste artisti.

Gala_Wella_2018_gabriela_simion17Gala_Wella_2018_gabriela_simion15Gala_Wella_2018_gabriela_simion14Gala_Wella_2018_gabriela_simion21

Stilistii Wella Professionals s-au intrecut in creativitate mai mult decat oricand. Evenimentul Wella Professionals a avut mai multe puncte de atracție: parada concurentilor de la Concursurile Nationale de Coafura, Stage is Yours, Collections by Wella Romania Teams, show-ul e coafura susținut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist si premierea concurentilor de la concursurile de coafura.

Gala_Wella_2018_gabriela_simion30Gala_Wella_2018_gabriela_simion28Gala_Wella_2018_gabriela_simion31Gala_Wella_2018_gabriela_simion29

A fost o zi cu adevarat memorabila pentru mine, mi-am petrecut timpul in backstage unde stilisti talentati din echipa Wella mi-au realizat doua stylinguri pentru zi si pentru seara. Aici am avut ocazia sa vad pregatirile febrile pentru competitie si implicarea fiecarui participant pentru un rezultat cu adevarat impresionant. Scena Salii Polivalente a stralucit la propriu in cadrul Galei Wella 2018. A fost un show de exceptie care a punctat aniversarea de 25 de ani a brandului Wella Professionals in Romania.

Gala_Wella_2018_gabriela_simion26Gala_Wella_2018_gabriela_simion27

Totul a fost despre tunsoare, noutate si par lung dar mai mult decat oricand, Gala Wella a mizat pe culoare. In cadrul evenimentului a avut loc si lansarea oficiala a noii tehnici de colorare Koleston Perfect with ME+. Primul si unicul brand de colorare profesionala a parului care are inglobeaza tehnologii uimitoare Pure Balance Technology și ME+. Rolul lor este sa creeze o culoare vibranta si sa protejeze parul dupa colorare.Gala_Wella_2018_gabriela_simion01Gala_Wella_2018_gabriela_simion07

In cadrul galei desfasurate in a doua parte a zilei au urcat pe scena 50 de finalisti care si-au etalat talentul in concursurile de coafura, tunsoare si culoare.

Intr-o prezentare elitista concursul a premiat cei mai talentati coafori din Romania si a desemnat reprezentantii Romaniei la Evenimentul international Wella Professionals de la Lisabona din noiembrie 2018.

Gala_Wella_2018_gabriela_simion37

Acestia sunt Lucian Ilie de la Artist Salon din București si Roxana Elena Rotaru din Iași de la salonul L’ArteDonna Carina.
          

 

  Castigatorii celor 4 sectiuni ale concursurilor de coafura au fost:

Maria Alexandra Bota – AVANGARDA saloane partenere, salon Headline Studio & Academy, Cluj Napoca

Roxana Mihaela Jar – AVANGARDA saloane echipa Wella, salon Artist Salon & Academy, București

Adrian Rosu – CUT & COLOR MEN saloane partenere, salon L’Arte Donna Carina, Iasi

Bogdan Stefan Monoranu – CUT & COLOR MEN saloane echipa Wella, Z Salon, Sibiu

Ioana Blaga – COLOR & STYLING saloane echipa Wella, salon Vision Corner, Tg Mures

Vicentiu Ioan Moisiu – COLOR & CUT saloane partenere, salon Maison Charmante, Sibiu

 

Show-ul a fost completat se colectiile saloanelor partenere. Stage is Yours. Intr-o prezentare cu totul spectaculoasa de moda, machiaj si tunsori inedite create de 6 saloane de top din Romania: Headline Studio (Cluj), Catwalk by Ramona Mandru (Cluj), Abstract Studio (Bucuresti), Abbate Salon (Bucuresti) și The One (Barlad).

 

Seara a fost cu adevarat incendiara la finalul galei Wella cand Alexis Ferrer  – Global Top Artist Wella Professionals a uimit publicul cu creatiile sale unice pline de o simplitatea sofisticata, magica dar atat de ying si yang.

Gala_Wella_2018_gabriela_simion36Gala_Wella_2018_gabriela_simion13

Recunosc ca aceasta experienta unica m-a facut sa inteleg mult mai bine acest domeniu si trebuie sa va spun ca acesti oameni au tot respectul meu pentru implicarea, creativitatea si talentul pe care il dovedesc. ♥♥

Gala_Wella_2018_gabriela_simion25

#GalaWella2018

#WellaHair #WellaFamily #KolestonPerfect #AskForWella

#NTVA #NTVA2018 #NTVARomania2018 #WellaPassionista

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.