Delicios, dulce, vegan cu NAKD

Desi mi-am petrecut multe dintre vacantele copilariei la tara in aer liber si mancand legume si fructe proaspete crescute de bunicii mei in final majoritatea vietii mele s-a desfasurat in Bucuresti. Aici lucrurile stau un pic diferit si in zilele noastre suferim de excese, poluare, alergii si este greu sa nu fim afectati direct in fiecare zi. Am inceput sa fug de foarte multe alimente si o data cu trecerea anilor imi doresc sa fiu in primul rand sanatoasa si sa contracarez efectele mediului inconjurator, din interior. Acest lucru incepe cu alimentatia si caut mereu produse naturale si potrivite pentru stilul meu de viata.

Am descoperit distribuitorul Unicorn Naturals, o companie pasionata de alimentatia sanatoasa, dar si de calatorii, au explorat, testat si aleges cele mai bune produse naturale din Europa, dar cu precadere din Anglia, tara recunoscuta a fi unul dintre principalele centre mondiale in ceea ce priveste crearea acestui gen de produse si promovarea unui stil de viata sanatos.

NAKD_batone_naturale_Raw_Vegan_gabriela_simion03

Sunt o gurmanda si daca aleg sa mananc ceva trebuie sa fie delicios, in cautarea celor mai yummy printre cele 12 branduri prezente in portofoliu am descoperit gama de batoane naturale NAKD. Sunt batoane raw vegane din fructe si nuci (100% ingrediente naturale, fara gluten, fara zahar sau siropuri adaugate) si au cateva proprietati esentiale pentru mine:

✓ Produs Raw Vegan
✓ Fara Gluten
✓ Fara zahar sau siropuri adaugate
✓ Cu proteine

NAKD_batone_naturale_Raw_Vegan_gabriela_simion02

Pentru mine un desert este important, il consider un rasfat si trebuie aibe varietate. Gama NAKD are 10 sortimente facute din fructe si nuci crude, amestecate impreuna. Continan 100% ingrediente naturale, fara adaos de zahar sau siropuri, aceste snack-uri sunt, de asemenea, fara grau, lapte sau gluten si au un gust fantastic. Batoanele au o textura moale si placuta si pentru ca sunt ideale pentru o gustare intre mese, le iau de multe ori in geanta pentru a ma salva intr-o zi aglomerata.

NAKD_batone_naturale_Raw_Vegan_gabriela_simion04

Trebuie sa sti ca Batoanele NAKD sunt complet diferite de alte batoane de cereale, deoarece acestea sunt realizate cu o abordare „wholefood”, ceea ce inseamna o procesarea minima si fara zahar adaugat, siropuri sau aditivi, rezultatul fiind un produs complet natural si sanatos.

Produsele Nakd se pot achiziționa din Mega Image, Carrefour, Kaufland (București), DM, Selgros, Naturalia, Cărturești, Bebe Tei și magazinele de tip Plafar, precum și online, pe AlimenteSpeciale.ro și Unicorn-Naturals.ro.

NAKD_batone_naturale_Raw_Vegan_gabriela_simion05

NAKD_batone_naturale_Raw_Vegan_gabriela_simion01

Sunt foarte curioasa sa aflu care sunt preferatele voastre dintre cele 10 sortimente. Eu deja am 4 preferate, Peanut, Blueberry, Pecan Pie si Berry.

Just YUMMY!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.