New Dental – New Smile – New Life.

Atunci când trebuie să mergi la dentist, în primul rând trebuie să lupți cu teama de durere. Acea teamă care te ține departe de medic până când durerea devine insuportabilă. Acum nu mai ai de ce să te temi, pentru că la Clinica New Dental Bucuresti tratamentele sunt fără durere, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Zâmbetul perfect, fără durere, poate sa para un vis dar a devenit o realitate.

DSC06474

Clinica New Dental a apărut în scena serviciilor stomatologice din București în urmă cu 4 ani, într-un spațiu modern, echipat cu tehnologie de ultimă generație cu ajutorul căreia o echipa de profesioniști pune la dispozița pacinților metode avansate de tratament.

Odată ajuns în Piața Charles de Gaulle, la numai 5 minute de mers pe jos, pe o straduță plină de verdeață din zona Primăverii, găsești Clinica New Dental, unde te întâmpină zâmbind o echipă tânără și plină de entuziasm. Experiența medicilor de aici îi ajută să găsească cele mai bune soluții pentru toate problemele dentare ale pacienților, care pleacă zâmbind,

_DSC0151

Aici găsești, la prețuri competitive, servicii de odontoterapie, endodonție, estetică dentară, parodontologie, pedodonție, protetică dentară, ortodonție, chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie.

20171006_154148Clinica New Dental răspunde tuturor nevoilor pacienților, oferind totodată o nouă viziune asupra medicinii dentare. Atmosfera prietenească te face să uiți de probleme și să te simți relaxat.

215609_articol

New Dental București oferă o gamă largă de tratamente stomatologice.

Implantul dentar. Pacienții care au beneficiat de un implant dentar susțin că și-au îmbunătățit calitatea vieții, se simt mai confortabil și mai siguri pe sine.

Fațetele dentare. Când nu ești mulțumită de forma, culoarea sau de aranjamentul pe arcadă al dinților tăi, fațetele dentare sunt soluția cea mai bună.

Endodonție. Prin păstrarea dinţilor naturali sunt evitate proceduri costisitoare, elaborate, de durată, ale unor eventuale alte tratamente.

Parodontologie. Dacă apar sângerări gingivale la periajul dentar, programează-te la Clinica New Dental și urmează sfaturile medicilor stomatologi pentru a evita pierderea dinților!

Estetica dentară. Zâmbetul înseamnă încredere! Noi toţi ştim că un zâmbet atrăgător este rezultatul unei danturi sănătoase.

Ortodonția reprezintă specialitatea stomatologiei care se ocupă cu alinierea, corectarea unor poziții ale dinților pe arcadă.

Prevenția este cheia sănătății! Profilaxia dentară înseamnă prevenire. Este cea mai simplă şi cea mai ieftină metoda de tratament.

Protetica dentară se ocupă cu realizarea de lucrări. Acestea pot fi: fațete dentare, coroane sau punți, precum și proteze dentare.

Odontoterapia este ramura stomatologiei care studiază depistarea şi tratarea cariilor dentare.

Pedodonția este specialitatea care se ocupă de îngrijirea dinților copiilor. Copiii au dreptul să zâmbească!

Chirurgia BMF tratează o gamă largă de afecțiuni, de la îmbolnăvirea unui dintre, la cancerul regiunii buco-maxilaro-faciale.

DSC06504IMG_2017-05-29_23-50-18DSC06500

Indiferent care sunt problemele dentare cu care te confrunți, la Clinica New Dental mereu vei găsi cea mai bună soluție. Nu ezita și mai ales nu amâna rezolvarea acestora, pentru că nicio problem nu se rezolvă de la sine, ci dimpotrivă, în timp acestea se agravează și soluțiile sunt mai complexe și mai costisitoare.

New Dental Bucuresti

Adresa

Strada Pictor Daniel Rosenthal, Nr.41, Sector 1, București

Telefon:

+4 0755 800 300,
+4 0733 507 947,
+4 0768 337 908 (URGENȚE)

PROGRAM

Luni – Vineri: 9:00 am – 8:00 pm

Sâmbătă – Duminică: Program urgențe.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.