OxyJet by Nora Bode, o experienta unica pentru pielea mea

Intotdeauna am fost adepa frumusetii naturale si mi-am dorit sa putem beneficia de ea prinr-un mod simplu, firesc si, totodata, prin procese sanatoase, usor de obtinut. 😉

Zis si facut, asa am ajuns pe mainile specialistului de la Imperial Studio pentru a incerca noua tehnica de vitalizare a tenului – OxyJet DeLuxe by Nora Bode.

Dupa o vara extrem de calduroasa, un inceput de toamna cat se poate de rece, pielea mea avea nevoie de o sursa de energie, oxigenul, pentru a functiona in conditii optime. cu ajutorul tratamentul cu OxyJet DeLuxe, ingredientii activi actionează in adancimea dermei, imbunatatindu-i productia de colagen si asigurandu-i o textura vizibil redefinita. Procedura se efectueaza fara ace, eficient si sigur, pentru un ten proaspat și vitalizat.

Atunci cand spunem „oxigen” ne gandim la cel mai important element din viata noastra, ne gandim la natura, sanatate, vital pentru toate formele de viata, fiind responsabil pentru furnizarea celulelor noastre.

Inca dupa prima sesiune tenul meu si-a procurat cantitate de oxigen de care avea nevoie  , intr-o fractiune de secunda. Liniile fine, cicatricile si pigmentarea neuniforma au fost reduse.

Tratamentul cu OXYJet Leo Deluxe este un tratament cu rezultate remarcabile care include, in functie de tipul de tratament, urmatoarele procese:

Curatarea si exfolierea tenului

Incepem tratamentul cu ritualul de curatare.

IMG_4804

Oxigenul concentrat este aplicat pe piele pentru curatarea adanca a porilor, Bio Blue Light (Lumina albastra) calmeaza pielea, iar cea rosie (Bio Red Light) stimuleaza pielea matura.

Lifting pentru fata cu oxigen

Capul rotativ unic stimuleaza si intinde muschii si tesutul conjunctiv, contururile fetei sunt vizibil mai ferme. Lumina albastra calmeaza pielea sensibila, iar cea rosie stimuleaza pielea matura, atrofică.

IMG_4811IMG_4820

OXYCryo2 – Lifting cu oxigen racoritor 

Un cocktail racoros, revigorant de oxigen si ingrediente active. Presiunea rece intinde pielea, reduce umflaturile si impreuna cu oxigenul inchide porii si da fermitate contururilor.

IMG_4827

OXYspray – Tratament cu oxigen spray 

Briza blanda de oxigen stimuleaza sistemul imunitar al pielii, reduce iritatiile dupa microdermoabraziune sau peeling si accelereaza vindecarea pielii.

IMG_4835IMG_4837

Una dintre cela mai relaxante proceduri cu rezultate incredibile inca de la prima sedinta sau mai exact tratamentul meu preferat de la Imperial Studio este OxyJET by Nora Bode.

Pentru mai multe informatii si detalii, accesati site-ul celor de la Imperial Studio – http://www.imperialstudio.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.