Hainele care coloreaza toamna

Nu stiu despre voi, dar pe mine când vine toamna ma apuca o toropeala asa plăcuta, si imi vine sa ma învălui intr-un sal, si sa stau la umbra unui copac, fix in orele alea in care lumina e prefecta. 

Gabriela Simion, Poze de Toamna, Foto

Gabriela Simion, Poze de Toamna,Imagini
Liu Jo & Tezyo

Exista un moment al zilei toamna, in  care lumina e atât de calda si plăcuta, încât nu poți sa nu te opresti din orice ai face ca sa o admiri. Nu stiu dacă e vorba de frunzele aramii, sau de felul in care razele soarelui le mângâie dupa amiaza, dar lumina asta e unul dintre motivele pentru care iubesc toamna. 

Gabriela Simion, Poze de Toamna,FunnyGabriela Simion, Poze de Toamna,SmileGabriela Simion Toamna

O iubesc si pentru adierile alea reci, care te fac sa accesorizezi o vestuta de blăniță sau un cardigan drăguț la o rochița, ori un șal supradimensionat la o pereche de jeanși si o bluza – si toate combinate cu niște cizme pana la genunchi. Pentru ce s-a inventat toamna, dacă nu pentru asta?

Fotografii Gabriela Simion Toamna

Si hai sa spun câteva cuvinte si de zilele ploioase, ca nu le-am uitat nici pe alea. Eu iau toamna cu tot ce are de oferit, si dacă e vorba de zilele ei mohorâte le iau ca pe o provocare! O provocare de a fi o pata de culoare de culoare intr-o mare de gri. Ca e o umbrela simpatica, sau un trench classic, sau poate o pereche fistichie de Wellies, orice accesoriu e bine venit in zilele cu umezeala maxima. Pana la urma am văzut cu toții „Singing in the rain”! Nu ne oprește nimic sa fim veseli chiar si in acele zile in care toamna e toamna gri, sau chiar ploioasa de-a dreptul. 

Gabriela Simion, Poze de Toamna,HappyGabriela Simion, Poze de Toamna,Fashion

In orice caz, pana la zilele alea mohorâte mai e ceva, asa ca sa nu staruiesc asupra lor. Pentru mine toamna înseamnă in primul rând zilele astea călduțe, cu lumina prietenoasa, când găsești castane si ghinde pe jos, si când orice frunza poate fi o adevarata opera de arta. Probabil ca sunt o visatoare incurabila, dar pentru aceste câteva zile perfecte sunt dispusă sa accept oricâte zile ploiase are toamna asta sa imi ofere!

Tinute Liu Jo disponibile by Unic Brands

Cisme piele lungi by Tezyo

Un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.