Sexy , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Taormina by the Sea

Stiu ca tocmai a trecut prima zi oficiala de toamna, si ca deja e mai frigut, si tocmai de aia as vrea sa mai povestesc un pic de Taormina. Poate convingem vara sa mai zaboveasca un pic daca povestim despre un loc scaldat de soare, nu? 😜

Hot , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Sexy , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Party , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Bine bine veti zice, nu e prima oara cand vorbesti de Taormina, si aveti dreptate. Dar e prima oara cand vorbesc despre Taormina vazuta de pe mare. Caci despre un tur cu barca e vorba in aceasta postare varateca.

Viteza , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, ItaliaVacation, Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Am ales sa fac o excursie de o zi cu barca, pe o mare de un albastru nemaipomenit de intens, cu promisiunea unor privelisti spectaculoase din larg. Si promisiunile s-au adeverit, cum era si de asteptat intr-o locatie divina ca asta.

Smile , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Cute , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

In primul rand perspectiva se schimba complet cand esti pe mare, si batranul oras aparea impunator, secondat de privelistea vulcanului Etna din imediata lui apropiere. Iesirea in larg ne-a fost salutata desigur de delfini, care înotau atat de aproape de barca, ca nu ti-ar fi fost greu sa ii atingi. Barcagiul nostru stia atat de multe lucruri despre locurile pe langa care treceam, ca era o placere sa il asculti, chiar daca in mare parte discursul era in italiana, si mai putin in engleza. 😁 Atmosfera relaxata si relaxanta de pe barca nu era întretinuta numai de vorba dulce a italianului, ci si de Prosecco-ul de fragi, si de platoul cu fructe din partea casei. Italienii astia stiu sa trateze turistii, asta-i foarte clar.

Vacation, Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Fotografii, Gabriela Simion, Taormina Sicilia, ItaliaBlue , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Din cand in cand am mai oprit sa facem o baie in apa super cristalina, alaturi de o sumedenie de pesti viu colorati. Am trecut pe langa „La grotta Azzurra” si „La grotta degli innamorati”, care sunt si ele absolut spectaculoase – greu de crezut ca marea poate avea culoarea asta.

Cute , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, ItaliaPilot , Gabriela Simion, Taormina Sicilia, Italia

Una peste alta, calatoria cu barca a fost un succes, m-am si bronzat, am admirat tarmul si peisajele minunate ale Siciliei, si ne-am întors fix la ora la care restaurantele din Italia deschid pentru masa de seara. Ce poti sa sa îti doresti mai mult de la o zi de vacanta pe mare, in Sicilia, decat un apus rosiatic, si o portie de paste cu creveti la final? 😁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.