BIKINI STYLE IN MYKONOS

In fiecare an ma simt acasa in Mykonos si realizez ca sunt de la an la an mai increzatoare in mine si poate mai curajoasa in abordarile pe care le fac din punct de vedere vestimentar.

Anul acesta am ales cateva costume de baie super comode dar poate si unele mult mai minimaliste….fara a arata totul, doar partile de piele ce trebuie bronzate frumos si uniform.

Am sa incep „defilarea” cu cateva poze realizate sub apa, am o noua camera GoPro 7 si m-am distrat de minune cu ea pe sub apa. Lumea pare total diferita si am fost surprinsa sa imi vad corpul in costum de baie sub apa inconjurat de pestisori curiosi….uni mai si ciupeau incetisor din cand in cand 🙂 🙂

Pentru a fi mereu comoda cand merg la plaja sau cand imi luam pranzul in apropirea marii am ales sa imi intregesc tinutele cu cate un cover up/pareo asortat sau poate chiar intr-o culoare aprinsa. O alta parte componenta, pe care o ador, in tinutele mele este turbanul. In Mykonos bate vantul aproape mereu si este foarte greu sa imi tin parul potolit asa ca am deprins acest mod de aranjare a coafurii mele. Imi place foarte mult pentru ca imi protejeaza parul si nu trebuie sa ma stresez ca nu se aranjeaza cum vreau eu cand vreau sa fac o poza chic 😉

Asa cum va spuneam mai sus am ales si cateva costume de baie mai minimaliste. Ma simt bine in pielea mea pentru ca am reusit sa slabesc multe kg in ultimul an si incerc sa mentin un regim de viata activ care sa imi tina corpul in forma. Este foarte important sa facem alegerile potrivite pentru noi. Nu trebuie sa aratam ca altcineva, trebuie sa incercam sa atingem cea mai buna varianta a nostra. Nu ne-a fost dat acest corp sa il transformam in altcineva, eu cred ca el ne-a fost dat ca sa avem grija de el si sa il imbunatatim in cel mai frumos mod dar si cel mai sanatos.

Alte cateva accesorii folosite de mine au fost nelipsitele perechi de ochelari si lanturile/bratarile cu scoici. Scoicile au ramas in trend in ultimi ani si probabil ca or sa fie si in viitor pentru ca adauga tinutei acea nota de vara, mare, soare si veselie.

Daca v-au placut tinutele mele va astept pentru  mai multe pe contul meu de Instagram Lyfestile Gabriela_Simion.

Kisses ♥

Un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.