Portret de Femeie

In era digitala, fotografia si-a dezvoltat lexicul si a invatat mai mult de 1000 de cuvinte. O fotografie este o oglinda care ajuta memoria sa spuna povesti autentice, clare, sincere. Fotografia developeaza o realitate care nu minte nicioada. Chiar si atunci cand este subexpusa, supraexpusa sau defocusata, imaginea are puterea sa-si spuna oful. Aici exista adevar absolut iar fotografiile alb-negru coloreaza in memoria noastra amintiri vesnice, capabile sa ne aduca zametul pe buze, peste ani si ani.

De curand, am fost alaturi de campania Portret de Femeie, un proiect organizat de agentia PinPoint, impreuna cu Militari Shopping, avand sprijinul fotografului Cristian Sutu in realizarea sedintelor foto.

Gabriela Simion campania Portret de Femeie
Una dintre fotografiile realizate a fost aleasa pentru calendarele de birou, disponibile in centrul comercial Militari Shopping – la Info Point, toata luna (pâna pe 31 martie, inclusiv).

Gabriela Simion Sustine campania Portret de FemeieGabriela Simion Color Campania Portret de Femeie
Oricine poate intra in posesia lor, in schimbul unei donatii – suma minima 10 lei; donatiile se strang in urna amenajata la Info Point, apartinand Centrului Filia. La final, donatiile merg la Centrul Filia – banii fiind folositi in campanii de prevenire a abuzului domestic si de ajutorare a femeilor – victime ale abuzului fizic si emotional.

Sper sa vizitati centrul comercial Militari Shopping si sa va implicati in campania de prevenire a abuzului domestic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.