Viata in bucatarie…De 5 ori mai simpla cu PUR 5

Oare ce ne defineste pe toti in ultimii ani? Eu cred ca dorinta de MAI BINE si MAI REPEDE e tot mai prezenta in gandurile fiecaruia dintre noi. Ne dorim sa ne eficientizam timpul, sa facem lucruri cat mai interesante, pe scurt, vrem sa traim TOTUL intens. Eu categoric vreau sa-mi usurez viata.

Zilele trecute am fost invitata de Chef Nicolai Tand la restaurantul La Cantine de Nicolai pentru un pranz surpriza. Am invitat-o pe Daniela Niculi (food blogger) pentru a fi aliata mea in aventura gastronomica ce se anunta. Eram foarte curioasa pentru ca Chef Tand ne anuntase cateva surprize…oare ce putea sa fie in meniu?

Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion05Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion11

Ei bine, ne-am asezat in jurul mesei si sueta, micile glume si degustarea delicioaselor aperitive cu somon sau a salatei cu fasole verde crocanta si piept de rata, plus un pahar de vin au inceput sa dezlege limbile mesenilor.

Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion16Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion17Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion07

Recunosc, Chef Nicolai a stiut sa ne tina animati si a fost foarte distractiv mini concursul cu intrebari, desfasurat in jurul mesei chiar la inceput, pe parcursul caruia trebuia sa facem marturisiri despre lucrurile ce ne sperie… mai ales in bucatarie. Eu sunt o femeie curajoasa, asa ca nimic nu ma sperie cand este vorba de gatit si am curiozitati mari, as manca tot felul de nebunii….Nu stiu ce sa zic despre gandacei prajiti, dar hai sa ii ignoram si sa mergem mai departe la felul principal.

Rata a fost vedeta felului principal, cu adevarat suculenta si perfect armonizata cu garnitura de piure extra fin. Desertul a fost rapid atacat de toata lumea, iar varianta aleasa de mine a fost un lava cake ce as fi vrut sa nu se mai termine….delicioussssss.

Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion08Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion22Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion09

Dar, pentru ca exista si un dar in aceasta poveste, cunoasteti gluma: Daca nu ai bani sa platesti masa, ramai la restaurant sa speli vasele? Aceasta gluma a devenit realitate pentru noi! Initial eram un pic debusolati si ne-am amuzat unul cu altul, insa Chef Tand ne-a explicat ca pana la urma, asa cum se intampla de obicei, gazda gateste, iar musafirii sunt cei responsabili de vasele murdare.

Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion23

Am fost invitati sa facem cunostinta cu noul PUR 5, ce ofera 5 beneficii pentru spalatul vaselor si ne ajuta sa terminam totul rapid si eficient. Produsele elimina grasimea, elimina crustele, elimina resturile de mancare arsa, curata mii de vase si elimina mirosurile neplacute.

Nu o sa credeti, dar in final cu totii ne-am dorit sa participam la aceasta activitate si am vrut sa ne aratam veleitatile. Toata lumea astepta la coada sa spele vasele. Incredibil, nu? Daca ai atmosfera potrivita si un grup de oameni veseli spalatul de vase poate sa fie intr-adevar o activitate mult mai distractiva decat mi-am imaginat. In final nu a mai ramas niciun vas murdar si am incheiat si cu un sentiment de dubla satisfactie.

Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion26Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion24Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion27

In video-ul de mai jos vreau sa va invit sa vedeti mai multe despre experienta mea la acest pranz si sunt curioasa, voi ce ati face daca nu ati avea bani sa platiti nota la restaurant?

Eroare
Acest video nu există

Pana pe 7 Decembrie poti sa te inscrii in concursul de pe Facebook si ai sansa sa castigi si tu o cina pentru doua persoane la restaurantul La Cantine de Nicolai (deja achitata si in valoare de 500 lei),un set de 5 produse PUR 900ml si bonus: un sort de bucatarie PUR5.

LINK CONCURS PUR5

Pur_pur5_nicolai_tand_gabriela_simion06

#PUR #PUR5  #de5orimaisimplu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.