IPL Sun&Safe recomandata chiar si in timpul expunerii la soare

Povestea parului nedorit poate sa continuie mereu iar adesea metodele traditionale de epilat nu sunt satisfacatoare. Epilatul cu ceara, de exemplu, nu garanteaza eliminarea tuturor firelor de par si favorizeaza aparitia foliculitei, o infectie inestetica de la radacina foliculului pilos. Inlaturarea parului nedorit prin radere sau prin crema depilatoare duce la asprirea pielii, la accelerarea cresterii parului si la aparitia firelor de par ramase sub piele. Astfel, apare necesitatea de a te epila zilnic, pentru a avea o piele catifelata macar cateva ore.

IMG_2251

Pentru noi fetele vara trebuie sa fie tot timpul iar pentru a scapa de grija epilatului chiar si in timpul verii, laboratoarele de cercetare si dezvoltare Nomasvello au facut accesibila epilarea definitiva cu lumina intens pulsata chiar si in sezonul estival, prin tehnologia inovatoare IPL SUN&SAFE. Aceasta face posibila epilarea pielii expuse la soare sau la razele UV (solar), prin utilizarea unui gel special conceput sa protejeze pielea si, in aceasi timp, sa arda rapid si sigur foliculii de par aflati in faza anagena (in perioada de crestere din radacina).

Prin sistemul inovator SUN& Safe, lumina este special filtrata pentru a nu dauna tesutului deja afectat de razele solare, iar la finalul sedintei de epilare se aplica intotdeauna emulsia hidroprotectoare cu aloe vera si factor de protectie 30, pentru o hidratare intensiva a pielii tratate.

IMG_2252

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima programare, insa un tratament complet implica 8-12 sedinte pentru fiecare zona tratata, efectuate cate una pe luna sau la 6-8-10 saptamani, pe masura ce tratamentul inainteaza, pentru ca firele vor creste mai greu, mai rare si mai subtiri de la sedinta la sedinta. Numarul de sedinte necesare difera de la persoana la persoana, in functie de: tipul de par si de piele, sex, varsta, status hormonal, medicamentatie, respectarea indicatiilor, etc.

Toate centrele Nomasvello ofera testarea gratuita a epilarii definitive, pentru ca fiecare client sa afle totul despre tratament.

CHICA PAMELA

Viziteaza unul dintre centrele Nomasvello Romania pentru cele mai eficiente rezultate!

Alege epilarea definitiva cu IPL si tehnologia Sun& Safe pentru a te bucura de o vara minunata si pentru a-ti pune in valoare o piele bronzata, perfect catifelata!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.