Beach Scene: The Best Looks from Mykonos

Vara nu s-a incheiat asa ca ne putem indrepta tota atentia catre costumele de baie. De la an la an moda se schimba si capata accente noi, iar costumele de baie nu fac absolut deloc exceptie.

Costumele de baie pentru vara acestui an sunt indraznete, insa deopotriva elegante si rafinate. Moda sezonului cald propune modele de costume de baie usor adaptabile, care sa poata fi purtate atat pe plaja marii, sub razele toride ale soarelui, cat si la petrecerea de la piscina.

De asemenea, modelele pe care le-am ales eu, in concediul pe care l-am petrecut in Mykonos, transforma costumul de baie intr-un accesoriu chic care poate fi oricand combinat cu alte piese vestimentare pentru a se obtine o tinut inedita si sexy.

In functie de propunerile marilor designeri internationali si de ce ceea ce imi place. Iata pentru ce am optat in vacanta pe care tocmai am incheiat-o.

Indiferent daca te atrage mai mult costumul de baie din doua piese sau cel intreg, un lucru este cert: anul acesta se poarta culorile intense, imprimeurile exotice, volanele jucause si decupajele indraznete.

Tendintele pentru costume de baie, dupa cum vezi, aduna atat linii sexy, feminine, cat modele uni, colorate, cat si imprimeuri si patternuri de vara. Tot ce iti ramane de facut este sa iti alegi preferatul!

Costumul de baie rosu, costumul de baie negru si cel alb poarta semnatura @ronnaswimwear

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.