Secret White Party – Le Diner en Blanc

Vara si albul sunt sinonime pentru mine, iubesc sa ma imbrac in alb si constat ca rochitele albe incep sa imi cucereasca garderoba.

Anul acesta se intampla ceva SECRET 😉 si totul este in alb, dar eu am sa impartasesc si cu voi cateva detalii, pentru ca sigur veri dori sa luati parte la Le Diner en Blanc.

Le Diner en Blanc, gabriela simion, all white, party in white, 24 august, bucharest

Le Dîner en Blanc, popularul picnic de tip pop-up in stil parizian, caracterizat prin faimosul sau cod de imbracaminte alba, va avea loc in Bucuresti pentru prima data, joi, 24 august. Biletele vor fi disponibile la doua categorii de pret, 175 de lei / persoana( acces general ) si 375 de lei / persoana( acces general + food & drinks). Acestea se pot achizitiona online AICI.

Lansat cu doar o „mana” de prieteni, in urma cu mai bine de 28 de ani, acum „Le Dîner en Blanc” – reuneste aproape 15.000 de oameni in fiecare an in unele dintre cele mai prestigioase locatii din Franta.

Pentru cei interesati de istorie in anul 1988, primul „Le Dîner en Blanc” – oficial a avut loc in Parcul de Bagatelle din Bois de Boulogne, initiat de François Pasquier, care si-a invitat cativa prieteni, la cina, intr-o zi din iunie.Pentru a se gasi unul pe celalalt au decis sa se imbrace toti in alb.
Cina a fost un real succes si au decis ca anul urmator, fiecare persoana sa vina insotita, astfel „Le Dîner en Blanc” a ajuns la peste 15000 participanti.

Pana in anul 1991, locul de desfasurare a ramas acelasi, dar numarul de participanti a crescut rapid de la 200 initial la 400, la 800 in 1990 si la 1200 in 1991.

Le Diner en Blanc, gabriela simion, all white, party in white, 24 august, bucharest

De-a lungul timpului cele mai prestigioase locatii din Franta au avut parte de petrecerea „Le Dîner en Blanc” : Pont des Arts, Gradina Turnului Eiffel, Piramida Louvre, Esplanada Trocadero, Place Vendôme, Château de Versailles, Esplanade de Notre-Dame, Esplanade des Invalides, periferia Place de l’Etoile, Champs-Élysées, Place de la Concorde si  Carousel du Louvre.

Cel mai important aspect al acestui eveniment este DRESS CODE-ul, iar eu am de gand sa il respect in totalitate.

DSC_0269

Alb! Alb! Alb! Totul EN BLANC!

Originalitatea si creativitatea sunt incurajate, atat timp cat este stilat si de bun gust.

Singura pata de culoare acceptata: accesoriile din aur sau argint.

Doamne: ansamblu alb elegant

Domni: camasa si pantaloni albi

DSC_0080

A bientot mes amis :*

Pictures by The Storyalist

Dress by Dolce & Gabbana and Bag by Prada from Dwome store

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.