Culinaria Street Food Market

In Bucuresti inca mai e loc de povesti! Micul Paris e pus din nou pe fapte mari. Orasul intinereste in fiecare zi cu evenimente vivide, cu muzica buna, mancare gustoasa, stil si oameni frumosi.

Culinaria Street Food Market Portret Gabriela Simion

Zilele trecute am participat la un eveniment foarte simpatic, gazduit in exclusivitate in Romania, de Promenada Mall. Este vorba despre primul Pop-Up Street Food Market: Culinaria

Inspirat de scena de street food din Londra si market-urile urbane din Amsterdam, Culinaria – primul Pop-Up Street Food Market din România, mi-a delectat papilele gustative cu preparatele celor de la Arrosticini, Circus Pub, Meat Busters, Mr Cannoli, VanPizza si Yiorgos Gyros.

Eveniment Culinaria Street Food Market Gabriela Simion

Am asistat la pregatirea celor mai cool cocktailuri de vara, caricaturisti si-au facut de cap intr-un decor pitoresc, cu masini de epoca, muzica buna si un concert live – Mr.jurjak

Floreasca Culinaria Street Food Market Gabriela Simion

Poze Culinaria Street Food Market Gabriela Simion

Evenimentul se desfasoara in perioada 27 aprilie – 24 decembrie, de marti pana duminica, de la 11:00 dimineata pana seara tarziu cu mancare delicioasă si muzica pe sufletul tau în zonele de Street Food si piateta nocturna, amenajate în parcarea supraterană a centrului comercial Promenada.

 fotografii: Vlad Ciubotariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.