Dislike, Sterge-ti contul de Facebook, Gabriela Simion

Cum Sa-Ti Stergi Definitiv Contul de Facebook

Cu totii ne-am gandit macar o data sa ne inchidem contrul de Facebook. Nu ai nevoie de un motiv anume pentru a face asa ceva. Cresterea nivelului de dependenta, orele pierdute zilnic pe reteaua de socializare, haterii organizati in detasamente de lupta precum viermii sau parazitii intestinali, toate ne fac pentru o clipa sa ne gandim sa iesim din aceasta forma hibrida de socializare si sa ne bucuram de partea frumoasa a online-ului.

Peste 10,6 milioane de utilizatori cu varste cuprinse intre 16 – 74 ani au folosit internetul in 2016, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Cresterea este semnificativa, de la an la an.

Directii, Sterge-ti contul de Facebook, Gabriela Simion

Cea mai populara retea de socializare din lume, Facebook, a ajuns la o cifra uriasa de utilizatori în Romania. Un studiu recent ne spuen ca 88% dintre romanii cu acces la internet au si cont pe Facebook. 50,5% dintre utilizatorii de Facebook sunt barbati, 22% traiesc in Bucuresti si doar 2,2% dintre utilizatori au peste 65 de ani.

Cum iti stergi definitiv contul de Facebook, Gabriela Simion

Dincolo de aceste statistici, vreau sa vorbim putin despre cei care vor sa-si stearga definitiv contul de Facebook si sa iasa cu capul sus din haosul lumii online. In lumea in care traim pare mai usor sa te lasi de fumat decat sa te lasi de Facebook. Specialistii trag semanle de alarma in legatura cu impactul Facebook-ului asupra vietii noastre de zi cu zi.

Cum iti stergi definitiv contul de Facebook, Pas Cu Pas

Bombardarea constanta cu actualizari neinteresante, mesaje agresive, likeuri peste likeuri, invitatii la jocuri, reclame enervante, si dependenta, toate contribuie putin cate putin la ideea de renuntare si dezactivare a contului de Facebook. Altii au acuzat Facebook de folosirea programului „Prism”, o aplicatie de spionaj online si au decis sa is reconsidere calitatea de membri al retelei sociale.

Sterge-ti contul de Facebook, Gabriela Simion

V-ati saturat de Facebook si vreti un restart dpdv social ? Sa incepem cu inceputul! Daca doriti sa scapati de contul dumneavoastra, aveti doua optiuni: fie va dezactivati contul, ceea ce inseamna ca profilul dispare din reteaua sociala, dar toate informatiile din cont sunt salvate pe serverele Facebook (pentru cazurile in care doriti sa reveniti la un moment dat in retea), sau puteti sa va stergeti definitiv contul, ceea ce inseamna ca toate datele sunt eliminate pentru totdeauna.

Dislike, Sterge-ti contul de Facebook, Gabriela Simion

Cum sa-ti dezactivezi contrul de Facebook:
1. Click the downward arrow at the top right of any Facebook page
2. Select „Settings”
3. Click „Security” in the left column
4. Choose „Deactivate your account”, then follow the steps to confirm

Dupa dezactivarea contului, profilul tau nu va fi vizibil pentru alte persoane de pe Facebook dar unele informatii (mesajele trimise prietenilor), pot fi totusi vizibile pentru ceilalti. Daca aceasta criza de personalitate a trecut de la sine si decideti sa va intoarceti in retea, va puteti reactiva contul oricand, conectandu-va cu adresa dvs. de e-mail si parola aferenta. Profilul va fi restabilit in intregime si miile de prieteni virtuali care ti-au simtit lipsa te vor aplauda cu un like!

Friends, Sterge-ti contul de Facebook, Gabriela Simion

Cum sa-ti stergi definitiv contul de Facebook:

Daca te-ai decis sa nu mai folosesti Facebook-ul, like never ever :), poti solicita stergerea definitiva a contului. Dupa ce contrul a fost sters, nu va fi posibil sa-l reactivati. Inainte de a face acest lucru, este recomandat sa descarci o copie a informatiilor tale de pe Facebook, sa-ti arhivezi amintirile intr-un xml de neuitat.

1.Click the downward arrow at the top right of any Facebook page.
2.Select „Settings”.
3.Click on the link at the bottom of the main menu that says “Download a copy of your Facebook data”.

Trebuie sa accesezi https://www.facebook.com/help/delete_account, si sa apesi pe „Delete my account”, apoi urmaresti pasii si ai iesit din retea.

Poate dura pana la 90 de zile pana cand Facebook-ul iti sterge contul si postarile, pozele, updaturile de status si alte chichite salvate in siste. In timp ce Facebook-ul sterge aceste informatii, contul tau este inaccesibil altor persoane care utilizeaza reteaua sociala.

Date Tehnice Sterge-ti contul de Facebook, Gabriela Simion

Unele lucruri pe care le faci pe Facebook nu sunt stocate în contul tau. De exemplu, un prieten poate avea mesaje de la tine in casuta de e-mail, provenite din Facebook. Prin urmare, trebuie sa contactati destinatarii si sa cereti eliminarea acestor informatii. Asta daca vrei sa dispari complet din lumea internetului si sa alergi pe dealuri si campii, la modu’ offline!

Tendinta de izolare, dependenta, scaderea randamentului la job, imixtiunile nedorite in viata privata prin taguri nedorite, dezinformarea generata de milioanele de linkuri spre site-uri dubioase sau pur si simplu lehamitea care apare dupa o vreme, iata cateva motive pentru care sa-ti inchizi contul de Facebook si sa-ti vezi de viata.

Please share :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.