Eu unde ma distrez diseara?

Eu unde ma distrez in aceasta seara? Este o intrebare pe care mi-am pus-o de cel putin un milion de ori in viata mea. Nici acum nu am un raspuns exact. Intotdeauna imi da cu virgula pe undeva, oricat de precisa as incarca sa fiu. Eram la 20? La 30? Acum ca ma indrept spre 40, multe lucruri s-au schimbat in personalitatea mea. Nu cred ca tine de anii din buletin sau de cati arati in realitate, tine de atidudine, valori, mentalitati si de timpul acesta grabit care ar putea sa stea pe loc pentru o clipa si sa ne zambeasca. 

Daca acum ceva ani ai fost un om care a petrecut la greu prin facultate, poate ca brusc dupa aia te-ai oprit si te-ai casatorit/maritat, incercand sa dovedesti lunii ca esti asa cum se asteapta si te incadrezi cu adevarat in standarde. Lasa ca ai fost plin de frustrari in trecut si ai divorat in scurt timp sau traiesti o viata pe care ti-au ales-o altii pentru tine. Uneori, nici macar tu nu mai ai curajul de a te uita inapoi, sa nu cumva sa cazi in haul cladit din minciuni si probleme neadresate.

Dar daca ai trecut de 30 de ani si inca iesi prin toate cluburile, incerci toate localurile noi si inca ai masa cea mai tare peste tot pe unde te duci…..stiuuuuu, o sa spui ca esti cel mai tare, „you conquered the world”….esti sigur? Nu vreau sa judec, dar par povesti artificiale, triste si reci.

Recunosc!!!! Nici eu nu m-am maritat cand imi cerea societatea si nu le-am facut pe toate „la timpul lor”! Au fost alegerile mele si sunt mandra de ele sau sunt impacata cu ele. 

In viata mea am iesit in oras si eram „the cool girl” care cunostea pe toate lumea si se distra in cele mai tari locuri din oras. Darrrr, pentru ca exista unul, de cam 3-4 ani ies foarte rar in oras si aproape deloc in marile cluburi (mai ies la evenimente oficiale). Vad oameni pe care-i vazusem pe acolo acum ceva ani si parca nimic nu s-a schimbat pentru ei iar eu ma simt nefiresc acolo. Aceasta este marea si trista realitate! Nu ma mai simt natural sa ies in astfel de locuri, unde poate m-am distrat in trecut, unde ne certam cu rasaritul pentru ca nu voiam sa mergem acasa.

O sa ziceti ca sunt ramolita sau exagerata dar nu cred asta. Chiar cred ca unele lucruri se fac la timpul lor pentru ca mai tarziu poate aparea acea doza de ridicol care nu duce la nimic bun.

Pentru o randuire buna a vietii cred ca trebuie sa ai de toate. Trebuie sa incerci lucruri si sa te distrezi din plin si da, trebuie sa te si casatoresti, sa iti faci o familie si sa duci samanta mai departe. Cred ca trebuie sa le faci doar atunci cand simti tu, nu cand zice lumea. Nici prea devreme, nici prea tarziu, ci la timpul tau.

Nu mai exista o formula de fericire comuna si viata pe planeta aceasta s-a transformat enorm in bine si in rau dar cred ca a si dat frau liber liberului arbitru pentru ca, incet-incet, incepem sa ne rupem de canoanele trecute si incepem de la generatie la generatie sa ne traim vietile conform cu NOI.

Have a wonderful life, it’s yours!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.