Luminitele de Craciun din Bucuresti

Imi place Bucurestiul oglindit in luminitele de Craciun. Strazile incep sa prinda viata din nou si chipurile oamenilor sunt brazdate de lumini multicolore la tot pasul.

Piata Romana Luminitele de Craciun din Bucurestiluminitele-de-craciun-din-bucuresti-metrou-romana

Preferatele mele sunt cele de pe Calea Victoriei, cele mai frumoase din ultimii ani. Simple, multe, si toate de o singura culoare, o placere sa le privesti.

Fotografii Luminitele de Craciun din Bucuresti

Dar fie ca vorbim de aglomeratia de ghirlande multicolore de pe Magheru, sau cele de pe Regina Elisabeta, care îmbina albastru ala electric (not to die for) si clipoceala continua…chiar si pe alea le iubesc.

Le iubesc nu pentru ce sunt, ci pentru ceea ce fac. Pe mine una ma invita sa ma uit in sus, sa ridic privirea, sa observ reflexia in cladirile care imi devenisera banale, sau in sutele de masini din trafic (absurd nu?).

Poze cu Luminitele de Craciun din Bucuresti in Alb si Negru

Totuși, eu cred in luminitele astea, cred au puterea de a transforma, de a înfrumuseța si de a emotiona. Fie ca vorbim de unele cu jocuri de lumini complicate, sau de o simpla ghirlanda cu beculete. Asa ca, atunci când vine vorba de luminite, eu zic, niciodata nu poti avea prea multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.