Un Nou Inceput

Aproape sfarsitul sau e de fapt mereu inceputul.
Finalul unui an ma sperie pentru ca este o constientizare a timpului trecut dar in acelasi timp imi da o stare de nerabdare placuta. Noul an il vad mereu ca pe o linie de start intr-un nou maraton iar eu sunt gata sa alerg intr-o noua competitie.
Fireste ca la fiecare final de an fac o situatie a cea ce s-a intmplat, nu a iesit mereu pozitiva. Dar incerc sa vad mereu tot ce am reusit sa realizez si sa invat pentru viitor. Suna simplist dar asta este ecuatia mea si mereu o fac pentru viitor.
Chestia cu rezolutia pentru urmatorul an e o unealta foarte buna dupa ce stiu exact unde am esuat in anul trecut. Filtrul aplicat actiunilor anului si anilor trecuti imi da posibilitatea sa fiu foarte eficienta in a face planul pe urmatorul an. Sunt cinstita cu mine, aici nu e un raport de final de an unde pot simti nevoie sa mai modific din condei, aici imi dau raporul mie direct si mereu spun tot adevarul.
Imi place foarte tare sa scriu inca in agende, am un planner zilnic pentru intalniri cu un program pe termen lung si o agenda unde scriu in detaliu tot ce trebuie sa fac si detaliile activitatilor mele. Aici imi notez si ce facturi trebuie sa platesc lunar, ce bugete am de pastrat pentru activitatile zilnice si fireste realitarea cheltuielilor lunare….trista realitate 🙂

Gabriela Simion Poze de Craciun
In Decembrie imi fac planul si pentru schimbari, sunt ambitioasa si vreau sa am setate mereu lucruri mari in plan, altfel probabil ca nu as atinge niciun standard inalt. Asa fac de multi ani si cred ca fac bine pentru ca nu as putea sa spun ca sunt prea dezamgita de anii trecuti, pot sa spun doar ca se putea mai bine dar am o sansa anul viitor sa ma imbunatatesc.

2016 se termina curand, deja am asa de multe in lucru cu implementare in 2017, de nici nu va imaginati. Pentru mine nu mai sunt surprize, sunt doar pasii firesti in evolutia mea si in faptul ca vreau mereu mai mult si mai bine, realizat de mine.
Ei bine eu stiu ce o sa fac anul viitor, tu ti-ai facut evaluarea acestui an si planul pentru urmatorul?

Gabriela Simion Poze de Craciun 2017

Sedinta foto #JoyOfGivingPandora
Foto: Mihnea Ratte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.