Birdwatching In Delta Dunarii

Astazi ne vom opri sa admiram pasarile din Delta Dunarii. Zborul lor catre infinit a dat nastere unui spectacol maiestuos, unic in Europa. Barza alba, cormoranul, egreta, mierla, lebada, macaleandru, graurul, rata, lopatarul sau pelicanul, toate pot fi zarite zilnic in aceast colt de rai.

Birdwatching Delta Dunarii Foto cu Pasari in Delta DunariiPasari Delta Dunarii Fotografii Delta Dunarii Poze din Delta Dunarii

Pasarile Deltei brazdeaza cerul si lasa in urma zambete calde si amintiri care vor pluti pentru totdeauna in memoria noastra. Lasa-ti imaginatia sa zburde si sa prinda aripi pentru a se alatura unui zbor de poveste. Sunt peste 300 de specii de pasari, 80% din avifauna României. Aici gasim pasari ocrotite de lege precum pelicanul cret, lebada muta, egreta, califarul alb sau vulturul codalb. Multe isi fac ciubul pe salcie sau în stufarii si te roaga sa nu le tulburi linistea si starea de bine.

Birdwatching Delta Dunarii Lebede Birdwatching Delta Dunarii Pelicani in Zbor Birdwatching Delta Dunarii Pelicani Delta Dunarii Poze cu Pelicani Delta Dunarii Fotografii Cu Pasari

Din ce in ce mai multe pensiuni au ghizi care organizeaza sesiuni de birdwatching in Delta Dunarii. Acest tip de excursie este ideal pentru fotografii. Temerarii pot surprinde pe timpul iernii si specii rare de lebede, rate si gaste polare.

Birdwatching-ul este o activitate relaxanta pentru cei care au invatat sa pretuiasca rabdarea. Ia-ti un trepied si un aparat foto dotat cu un teleobiectiv si mergi alaturi de localnici pentru a surprinde cadre memorabile. Canalul Caraorman, Litcov, Mila 23, Lacul Baclanesti, Sireasa sau Lacul Nebunu sunt cateva zone unde vom putea face fotografii fermecatoare.

Delta Dunarii Lacul Nebunu Periprava Apus de Soare in Delta Dunarii Imagini cu Pasari in Delta Dunarii Wallpaper Delta Dunarii Delta Dunarii Pesari in Stuf Delta Dunarii Pasari Care Mananca Peste

Foarte multe organizatii promoveaza in ultima vreme turismul ecologic durabil iar birdwatching-ul este un segment important al acestuia. Oamenii care cauta linistea si vor sa fuga de aglomeratia urbana au ales acest tip de activitate. Privitul pasarilor a devenit o arta in sine. Zeci de specii de pasari din Rusia siberiana si Europa de Nord se opresc in Delta Dunarii in zborul lor spre Africa.

Delta Dunarii Pelicani Gabriela Simion Delta Dunarii Pelicani in Zbor

Era o gluma veche care spunea ca o egreta nu regreta atata timp cat o admiri in pirueta. Pasarile din Delta sunt incantatoare si ne asteapta sa le privim cum zboara printre nori, spre locuri calde si luminoase.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.