SUN IS FUN

OMG! pana la urma a venit vara, dupa ce ne-am rugat luni de zile sa treaca frigul, sa treaca ploaia, in fine putem sa spunem cu adevarat ca SUN IS FUN, dar mai ales cu SANTAL.

Sunt cea mai mare iubitoare de soare si l-am alergat peste tot prin lume, dar de cele mai multe ori m-am bucurat de el aici, acasa la mine, in Bucuresti. Orasul este plin de beton si de cele mai multe ori a trebuit sa fac lucruri nebunesti sa ma racoresc, pentru ca, desi iubesc soarele, nu sunt imuna caldurii lui 🙂

Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_1

Alerg prin oras pentru diverse activitati si de fiecare data aleg tinute relaxate si feminine care sa ma faca sa ma simt cat mai bine in pielea mea. De multe ori am ales sa ma port ca un turist in oras si punctez locurile cheie pentru poze, si Bucurestiul este deosebit de instagramabil.

Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_2Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_3

Pentru a ma proteja de soare mereu iau cu mine arsenalul de protectie. In masina am multe palarii, crema de protectie solara dar si o harta pentru inspiratie si orientare. Acestea pot sa devina, oriunde in lume, o alternativa de racorit…..dar, pentru ca mereu exista un dar, totul poate sa fie mult mai simplu. O cutie de Santal si un ventilator de buzunar pot sa iti faca ziua mult mai frumoasa si fireste mai racoroasa. O pauza de relaxare cu Santal poate sa iti reincarce instant bateriile si sa mergi mai departe cu zambetul pe buze.

Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_9Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_11

Am o mare surpriza pentru voi, Santal a dat startul unei veri cool cu o campanie de care puteti sa va bucurati din plin „SUN IS FUN

Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_12Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_10

Hai ca v-am facut curiosi, este ceva perfect pentru voi si puteti sa castigati foarte simplu.

Ce trebuie sa faceti?

  1. Intra pe site-ul Santal in categoria CONCURS – Link aici: SUN IS FUN
  2. Completeaza datele personale.
  3. Invarte roata de fructe dand click pe felia roz.
  4. Daca ti se va afisa mesajul cu „Felicitari, ai castigat un premiu special”, atunci, la finalul campaniei vei intra in posesia unui bax cu 12 cutii de Santal.
  5. Completeaza cerinta din biletel si intri automat in marea tragere la sorti de pe 1 iulie.
  6. Poti sa castigi unul dintre cele 140 de mini-ventilatoare portabile.

Eu cu adevarat m-am distrat in weekendul asta prin Bucuresti si alternativele mele de racorit nu au fost asa de bune precum cutiile mele preferate de Santal, Ananas si Fructe Rosii, dar si ventilatorul yummy. Acest ventilator o sa mearga cu mine peste tot in vara asta, imi incape cu usurinta in gentute si o sa fie prietenul meu cel mai bun cand ma plimb prin marile orase sau cand imi imbunatasesc bronzul la plaja.

Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_7

Nu rata campania Santal, renunta la alternativele de racorire clasice, si adauga garderobei tale cel mai cool accesoriu. Este momentul sa te bucuri de vara si sa spui SUN IS FUN.

Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_13Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_14Santal_Promo_SUNISFUN_Gabriela_Simion_15

Let’s smile and enjoy this fantastic summer!

#SUNISFUN #SANTAL #SANTALROMANIA

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.