Transformare de Stil cu LONDA

Cat de des iti depasesti limita de confort personal in viata? Poate de prea putine ori, eu recunosc ca imi place sa joc „safe” si nu prea am luat decizii indraznete in viata mea legate de aspectul exterior…sunt mai curajoasa la deciziile legate de partea sufleteasca 🙂 Dar in ultimul timp imi doream o schimbare, imi doream o transformare, voiam sa ma identific in exterior cu sufletul indraznet din interior asa ca am ales sa imi schimb culoarea parului. Am fost diverse nuante de blond de cand aveam 17 ani si nu prea mi-am mai vazut radacina parului naturala decat atunci cand intarziem sa ajung la salonul de vopsit pentru demersul lunar, asa ca decizia luata a fost intr-adevar una mare.

 

Londa Professional a lansat o gama de culori vibrante care m-au vrajit total si am decis sa ma las pe mana profesionistilor Londa pentru a incepe magica transformare. In aceasta perioada Londa a lansat COLOR SWITCH, o gama de culori vibrante pentru un par spectacol. Sunt 8 nuante de vopsea profesionala semipermanenta, pentru combinatii nelimitate de culoare. Revelatia a inceput in anii ‘80, cand miscarea punk a facut senzatie gratie părului fluorescent si a continuat pana în 2010, când invazia culorilor îndraznete a cucerit din nou lumea.

Londa_Color_switch_gabriela_simion12

Bogdan Mirica, specialist Londa Profesional a inteles dorinta mea de transformare si a aplicat-o fantastic, spre marea mea surpriza. Desi eram pregatita sa trec la ceva mai radical mi-a explicat ca trebuie sa o iau pas cu pas, cred ca nu a vrut sa ma socheze prea tare si a realizat o formula speciala din gama de  vopsea Londa demi-permanenta. Nu o sa va spun ca este usor sa treci de la blond la orice alta culoare, dar de aceasta data el a realizat un mix de culori perfecte pentru tipul meu de piele si forma a fetei. Sunt detalii foarte importante atunci cand decizi sa realizezi o transformare de stil, mai ales daca a doua zi doresti sa te recunosti in oglinda.

Londa_Color_switch_gabriela_simion02Londa_Color_switch_gabriela_simion03

Pentru ca toate culorile Londa sunt usor de mixat si aplicat, transformarea s-a realizat foarte repede iar in rezultatul a fost cu adevarat peste asteptarile mele.

Londa_Color_switch_gabriela_simion06Londa_Color_switch_gabriela_simion04Londa_Color_switch_gabriela_simion05

In urmatoarea zi am avut ocazia sa experimentez si postura de model in cursul seminarului COLOR SWITCH by Londa Professional unde am trecut la imaginea de „punk diva” intr-o viziune creativa realizata de Bogdan Mirica.

Londa_Color_switch_gabriela_simion13

 

Seminarul Look & Learn, a fost un spectacol de culoare si tehnici unde s-a lansat oficial noua gama de vopsea semipermanenta Color Switch, un eveniment complet de hairstyling – culoare, tunsori wow & stylinguri cat mai variate, toate realizate de mainile magice ale hairstilistilor talentati din echipele de educatie Londa.

Eu am incercat culorile Londa si imi doresc sa sa vedeti si voi toata experienta transformarii mele:

 

Eroare
Acest video nu există

Daca iti doresti ceva vibrant si spectaculos atunci incearca si tu culorile Londa si noua gama COLOR SWITCH by Londa Professional.

Va pup stylish ladys ♥

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.