Sarbatoreste si Castiga Romaneste

Cat este de cool sa poti sa faci shopping pentru ce iti doresti dar sa castigi si premii minunate in acelasi timp? Ei bine, mie imi place sa am casa super utilata cu cea mai performanta aparatura, pentru ca stiu ca imi usureaza si imbunatateste viata.

Eu sunt pasionata de tehnologie si trebuie sa va recunosc ca imi place din primul moment al diminetii sa vad ceasul electronic ce imi suna pe noptiera, sa folosesc periuta de dinti electrica si sa apas pe un buton sa am cafeaua mea preferata proaspata si aromata. Desi viata fiecarei persoane se intampla in cel mai mare procent in afara casei din punct de vedere activitati (job, cumparaturi si socializare) eu imi petrec foarte mult timp acasa si imi desfasor activitatile de aici, este turnul meu de control. M-am gandit sa va invit in casa mea unde imi petrec o zi activa cu cateva dintre produsele disponibile pe evoMAG.

Pentru ca am un program, zilnic, incarcat dar trebuie sa fiu mereu draguta si aranjata pentru urmatoarea intalnire sau eveniment monden, Statia de calcat Rowenta Silance Steam a devenit cea mai buna prietena a mea, sesiunile mele de calcat sunt eficiente si cu rezultate excelente de fiecare data. Nu am timp de pierdut cu activitatile casnice, asa ca mereu aleg cele mai bune produse iar aceasta statie de calcat dispunde de programele Eco Inteligente cu impact minim asupra mediului inconjurator.

EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion03EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion05EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion02

Imi place foarte mult sa citesc dar de multe ori nu am posibilitatea sa iau cu mine toate cartile preferate, multe sunt mari si greoaie si nu imi incap in geanta 😉 Pentru ca eu sunt mereu sunt intr-o calatorie si petrec mult timp in aeroport si avion am decis sa imi iau toate cartile preferate in noul E-Book Reader Bookeen SAG, este atat de usor de folosit si incape in poseta ;). Sute de carti le am la dispozitia mea sa-mi imbunatateasca cultura si imaginatia, de fiecare data cand imi doresc sa citesc.

EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion06EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion08EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion07

Dar nicio zi nu poate sa se incheie fara un episod din serialul meu preferat, ce sa va spun, am o mica-mare obsesie cu serialele si chiar nu pot sa adorm fara sa urmaresc ceva nou. Am fost foarte fericita cand noul Televizor LED Samsung 60 cm a intrat in viata mea, sa inceapa entertaimentul la cea mai inalta claritate full HD.

EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion10EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion12EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion09

Cu aceasta ocazie trebuie sa va povestesc ca evoMAG a implinit 13 ani si cu aceasta ocazie a lansat un concurs fantastic in care puteti sa castigati in perioada 02.Mai – 14. Mai unul din cele 13 premii puse in joc prin mecanismul Jackpot.

evoMAG este o companie 100% romaneasca model ce ofera personalizat o experienta online de achizitie unica prin simplitate si rapiditate. Depasesc asteptarile celor care ii aleg si au devenit alegerea naturala a clientilor pasionati de tehnologie.

Zilele tale pot deveni mult mai frumoase cu evoMAG, trebuie doar sa te inscrii la concurs. Mai jos iti dau toate detaliile concursului:

⇒Ce trebuie sa faci pentru a patricipa?

  1. Logheaza-te in cont sau creeaza-ti unul
  2. Plaseaza o comanda de minimum 100 lei (fara taxe de transport incluse si cu reduceri aplicate)
  3. Nu anula sau schimba comanda deja plasata pentru a evita resetarea punctelor deja acumulate
  4. Verifica-ti casuta de email. Te vom anunta cand poti incepe sa participi la joc.

⇒Cum participi?

  1. Primesti 10 puncte pentru fiecare 10 lei (TVA inclus) cheltuiti
  2. 10 puncte = 1 click
  3. Joaca punctele acumulate pe perioada campaniei

Nu renunta dupa epuizarea punctelor. Mai multe puncte acumulate inseamna mai multe sanse de castig

⇒Regulamentul concursului aici.

Multa bafta cu EvoMag si o zi fantastica.

EvoMag_Campanie_13_ani_premii_gabriela_simion11

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.