Castiga un City break si participa la Travel Workshop cu Bucuresti Mall

Suntem intr-o luna plina de dragoste datorita celor doua evenimente ce sarbatoresc iubirea. Prima este imprumutata de la americani, Valentine’s Day iar a doua este locala si renascuta in ultimii ani intr-un mod foarte frumos de romani, Dragobete. Este minunat sa putem sarbatorii dragostea pentru o persoana apropiata, familie si copii, dragostea este cel mai pur sentiment si este bine sa ne fie reamintit de ea din cand in cand, chiar daca ea este mereu acolo in sufletul nostru.

IMG_6443

In aceasta nota Bucuresti Mall Vitan a declarat luna Februarie ca ‘Luna Iubirii’ si realizeaza un minunat concurs in care la finalul fiecarei saptamani indragostitii ce fac cumaparaturi la Bucuresti Mall pot sa castige un city break romantic pentru 2 persoane la Paris, Venetia, Praga sau Barcelona. Extragerile pentru Paris si Venetia deja s-au realizat iar eu va anunt ca in aceasta saptamana puteti sa va inscrieti pana pe 22 Feb pentru city break la Praga, la ora 18:30 am sa realizez extragerea castigatorului in incinta mall-ului.

Conditile de participare sunt simple si usoare:

  1. comparaturi in Bucuresti Mall de minim 50 lei
  2. validare bon la Info desck
  3. completre talon concurs la Info desck
  4. introduserea talonului in urna de extragere

IMG_6422

Tot cu ocazia extragerii voi realiza si un workshop gratuit de travel Tips & Tricks cu doar 100 de locuri disponibile. Va rog sa va inscrieti la adresa de mail marketing@anchorgrup.ro pana pe 21 Februarie la finalul zilei. Completati in mail numele vostru si maxim inca o persoana (2 persoane/mail).

In primul rand avem ocazia sa ne vedem iar in cadrul acestui workshop sa discutam pe indelete despre calatorii, vacanta perfecta, decizii de calatorie, bagaje, vize, optimizare si mai ales cum sa facem sa ne bucuram la maxim de destinatia aleasa pentru vacanta.

Screen Shot 2018-02-19 at 13.10.39

Va pup si va astept cu drag pe 22 Februarie la ora 18:30 pentru extragerea castigatorului si la ora 19:00 pentru workshop in Bucuresti Mall.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.