Mai Departe cu Zambetul pe Buze

Lucrurile bune si frumoase trebuie sa mearga mai departe, asa face si poveste mea la Centrul Fericirii, unde mi-am gasit locul si stiu ca am sa sa am grija de corpul meu pe termen lung. In materialele anterioare v-am trecut prin fazele realizate de mine in cadrul programului “SLIM & HAPPY” si pe parcursul celor 3 luni am inceput cu adevarat sa ma cunosc si sa imi dau seama care sunt problemele mele si unde trebuie sa lucrez cu adevarat.

DSC_5634

De aceata data trebuie sa va spun ca rezultatele au aparut si se mentin dar am si fost destul de silitoare si m-am tinut de programari. Dupa cum stiti eu calatoresc foarte mult si asta imi da un mare dezechilibru in organism, pentru ca manac la ore diferite, petrec mult timp prin aeroport si avion, ajung in tari cu recomandari alimentare diferite iar toate acestea duc la dereglari in organismul meu. Asta inseamna ca de fiecare data cand ma intorc trebuie sa lupt si mai tare pentru a ma mentine si a putea  avansa in atingerea rezultatelor dorite.

In ultima luna am decis sa pun focus la Centru Fericirii pe o gama complementara de servicii si am continuat cu Dermocell (procedura mea preferata), Velashape III, Presoterapie, Masaj si Eximia.

DSC_5611DSC_5627

Despre procedura Eximia as vrea sa va detaliez astazi, eu am o retenenta mare de apa iar aceast tip de tratament lucreaza cel mai mult la nive celular pentru a restabili echilibrul.

DSC_5598

Aparatul are o metoda diferita de lucur pentru ca in urma numerosilor ani de studiu si teste clinice-medicale, a fost patentat un concept revolutionar: ultraporatia. Ultrasunetul folosit la o anumita intensitate si frecventa antreneaza apa din celula grasa (aceasta conține cea mai mare cantitate de apa) si creeaza bule cavitationale. Frecventa lor nu duce la spargere membranei, ci la o miscare de agitatie celulara care stimuleaza metabolismul. Prin electroporatie se penetreaza profund un gel conductor cu principii active, care participa de asemenea la aceasta stimulare celulara. Toxinele si reziduurile sunt metabolizate, apa este eliminata in tesutul interstitiar si celula isi reduce dimensiunile cu pana la 65%. Efectele sunt imediate si vizibile.

DSC_5601

Acest tip de tratament nu provoaca durere si poate avea multiple beneficii:

  • Scaderea in centrimetri, datorita reducerii dimensiunii celulelor grase;
  • Dizolvarea nodulilor celulitici, actionează pe tratarea tuturor tipurilor de celulita prin intermediul ultraporatiei
  • Mitocondria este raspunzatoare de consumarea continutul celular si transformarea acestuia in energie, avand drept rezultat stimularea metabolismului dar si o stare de bine datorita eliminarii de endorfine rezultata in urma arderilor;
  • Imbunatatirea metabolismului intracelular;
  • Ridicarea temperaturii corpului ce cauzeaza reactii chimice stimuland procesele naturale de slabire, ale organismului;
  • Activarea circulatiei periferice;
  • Eliminarea retentiei de apa;
  • Hidratarea tegumentului.

Este important, din punctul meu de vedere, sa alternam tipurile de tratamente pentru rezultate rapide si de durata. Dupa fiecare sedinta de Eximia urmeaza 30 de minute de Presoterapie. Este momentul cand cu adevarat ma relaxez, costul de ‘cosmonaut” imi realizeaza presiune in diverse puncte ale corpului ajutand la eliminarea toxinelor si diminuarea retenentei de apa.

DSC_5615DSC_5635DSC_5595

Poate ca va intrebati care este concluzia mea dupa aceste luni de tratament?

Tratamentele dau rezultate foarte bune daca sunt facut cu frecventa stabilita si trebuie continuate pentru mentinerea rezultatelor. Dieta trebuie sa fie tinuta permanent si sportul trebuie sa intre in rutina noastra.

Pentru ca suntem in luna cadourilor puteti sa beneficiati de OFERTE speciale si pachete complexe pe site-ul centrului si va recomand sa profitati de ele acum.

Eu sunt o femeie fericita si multumita cu aspectul meu dar trebuie sa recunosc ca Centrul Fericirii pune un zambet pe fata mea in fiecare zi. 🙂

dsc_5557.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.