Fotografii Gabriela Simion, Ganduri Despre Viata

Randuri Despre Ganduri

Intotdeauna trebuie sa gasim puterea de a merge mai departe. Momentele dificile apar atunci cand te astepti mai putin si tine doar de tine sa gasesti resursele interioare pentru a nu te afunda intr-o stare de anxietate sau depresie. Neputintele si parerile de rau nu trebuie inecate in lacrimi. Trebuie sa invatam sa ne agatam de solutii constructive si sa nu ne ascundem in spatele problemelor.

Fotografii Gabriela Simion, Ganduri Despre Viata

Exista situatii dificile pe care le putem depasi cu ajutorul unor repere santoase: organizare, un program riguros, sport, mancatul sanatos, un film bun, increderea in sine, curajul de a schimba lucrurile, o vorba buna, o conversatie sincera cu prietenii, voluntariatul, afectiunea pentru animale, responsabilitatea asumata, emotii pozitive, toate ne ajuta mai mult sau mai putin in lupta noastra cu frustrarile freudienne.

Gabriela Simion, Ganduri Despre Viata la Poesia

Trebuie sa avem curajul de a amesteca visele cu realitatea. Marinarii se mandresc cu povestile despre furtuni pentru ca acestea i-au facut mai puternici. Uneori, trebuie sa luam viata in ras pentru ca zembetele pot vindeca rani nevazute. Umorul este aliatul nostru de nadejde si ne ajuta de cele mai multe ori. Bagajul de frustrari si suparari trebuie reorganizat pentru a incapea la cala, pentru a ne lua zborul spre locuri in care soarele nu uita niciodata sa ne spuna buna dimineata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.