Fleurs de Roumanie

În luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colecţia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de  magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande, si sunt incapsulate ȋntr-o sticluta verde translucid de 20ml cu design in forma de floare, asa cum spune si conceptul. Parfumeria naturala vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendintele internationale, in care notele verzi si esentele naturale revin ȋn forta ȋn preferinte, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspira la natura si prospetime.  Pretul este de 350lei pentru oricare din cele cinci parfumuri esenta de 20ml.

fotografii-gabriela-simion-parfumuri-naturale-din-iubire-pentru-natura

Lansarea colectiei a avut loc pe 4 februrie 2017, in noul atelier atemporal din Casa cu Arome,  printr-un atelier experiential de creatie a parfumului personal, ce a recreat atmosfera si pretiozitatea  artei parfumului din vechile timpuri de la curtile regale, cand parfumurile erau realizate doar din esente naturale, acum accesibile si publicului. Preturile colectiilor Your Personal Aroma sunt permissive, ȋntre 100lei-600lei, ȋn gramaje de 10-20-30-50-100ml, existand si o varianta unicat Your Personal Aroma, creata pe comanda si personalizata in functie de optiunile clientului, ce ajunge la 1500lei.

gabriela-simion-fleurs-de-roumanie

Fiecare din cele cinci parfumuri trezeste dorul de casa, de copilarie, o bucurie interioara ce ne conecteaza cu locurile ȋn care ne-am nascut, am copilarit sau care ne-au marcat viata si naste amintiri profunde, nostalgice si de ȋmplinire sufleteasca.

gabriela-la-fleurs-de-roumanie imagini-fleurs-de-roumanie

Conceptul Fluers de Roumanie – din iubire pentru natura, readuce in prim plan ideea de gradina cu flori proaspete, o gradina bucolica, secreta si edenica apropiata casei. Colectia va avea nume bilingve, fiind destinata atat publicului intern, dar si international.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.