Ghidul CityBest Bucuresti

A apărut CityBest Bucureşti, ghidul restaurantelor recomandate din capitală

CityBest Bucureşti – 160 de pagini (ediţie bilingvă, în română şi engleză), ghid de recomandări de luat masa în capitală, verificate personal de editorii publicaţiei – este cel mai nou instrument de orientare în “jungla” sutelor de restaurante, bistro-uri şi pub-uri din oraş. 

party zen fusion.jpg

Destinat atât localnicilor cât şi turiştilor, ghidul prezintă câteva zeci de localuri mai mult sau mai puţin cunoscute, grupate pe zone, fiecare având menţionate specificul gastronomic, recomandări din meniu (alegerile editorilor şi / sau specialităţile casei), nivelul de preţuri şi ocaziile de consum.

“Considerăm că restaurantele sunt la fel de importante ca spectacolele, concertele, cinematografele pentru viaţa socială a unui oraş. Dincolo de marea cultură sau arhitectură, un oraş se dezvăluie deopotrivă locuitorilor şi vizitatorilor şi rămâne memorabil prin calitatea mâncării şi a locurilor unde oamenii merg să socializeze şi să se bucure de desfătările normale”, spun editorii publicaţiei.

CityBest lansare Ghid coperta.jpeg

Criteriile de selecţie a acestor locuri recomandate au fost: raportul decent calitate / preţ, mâncarea corectă şi gustoasă, atmosfera, ospitalitatea, atractivitatea evenimentelor organizate, paring-urile cu băuturile.
Categorii cuprinse: restaurante şi bistro-uri / braserii casual – în mare parte, cu specific internaţional şi etnice: italieneşti, spaniole, germane, asiatice, ş.a. precum şi româneşti, wine bar-uri şi pub-uri hip, restaurante premium şi fine dining-uri atent selectate şi câteva concepte inedite, recent apărute. Locurile prezentate au descrieri ale meniurilor de mâncare, recomandări de preparate care au reţinut atenţia editorilor şi / sau specialităţile (chef’s signatures), descrierea listei de vinuri sau a altor băuturi pe care se pune accent, tipurile de evenimente organizate, seri tematice cu paringuri, degustări, brunch-uri ş.a.

IMG-20160906-WA0015.jpg

CityBest Bucureşti este disponibil gratuit pentru abonaţii revistei Vinul.Ro sau contra cost la preţul de 50 de lei. Tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi un e-mail cu contactele dvs. la adresa adriana@citybest.ro, în care să specificaţi numărul exemplarelor dorite şi adresa poştală. În funcţie de numărul exemplarelor comandate, există o serie de discounturi.

IMG_2844.JPG

CityBest Bucureşti este o publicaţie realizată de CityBest.Ro şi Vinul.Ro. Coordonare editorială: Adriana Popescu, jurnalist cu aproape 10 ani de experienţă în presa horeca şi food & wine, redactor sef CityBest.Ro, editor Vinul.Ro .

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.