LA CASCADE SINAIA

Restaurantul La Cascade situat in Sinaia in incinta Hotelul Smart, reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit.

3-06%20hotel%20smart%2005

La Cascade se bucura de unstil arhitectural unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic, cu o ambianta intima, unde pot savura mancaruri din bucataria internationala la preturi fara concurenta. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din La Cascade locul ideal pentru momentele in care iti doresti un loc inistit in care sa te bucuri de compania celor dragi.

p1000346

Restaurantul este cu adevarat deosebit, un loc ce a fost amenajat cu grija si o mare atentie la detalii pentru a surprinde si a-si bucura clientii, intrecand si cele mai pretentioase asteptari: restaurantul ofera clientilor posibilitatea de a vedea colectii de obiecte vechisi foarte rare, impecabil prezentate pe politele si in nisele generos iluminate cu spoturi,  insotite de incredibila prezenta a unei uriase pietre din Madagascar, fragment geologic ce aduce in atentia oaspetilor, mult prea ancorati in spiritual prezentului din mileniul trei, relicvele fosilizate ale unei Terre de acum sute de milioanede ani.

dsc00437

A lua masa intr-un asemenea loc, așezat pe scaunele comode din lemn masiv exotic, placut invaluit de caldura discreta radiaza prin pardoseala, este cu siguranta o experiența fascinanta. Aceasta atmosfera de poveste este ideala pentru a savura preparate precum Raclette, una din specialitatile casei, sau muschi de vita camembert, plus un deserturi delicioase facute in casa.

2014_05_14_11521

Dupa masa puteti descoperi  si savura un pahar cu vin in placuta intimidate a unui mic bar, discret iluminat, in care jocul unduitor al peretilor placati in travertine creaza o imagine vibranta, punctata de nise ce adapostesc obiecte din alte vremuri, ca un perpetuu memento istoric.

2014_05_12_11264

Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda restaurantul La Cascade ca o locatia perfecta, in care poti petrece timp de calitate in timpcetebucuri de o masa savuroasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.