I Just Have To Say THANKS

De multe ori in viata mergem inainte ca niste tauri in corida. Nu mai vedem nimic de jur imprejur si credem ca doar inainte este drumul corect. Ei bine, se implinesc doi ani de zile de cand consider ca am ridicat capul si am ales un alt drum. Acum doi ani in luna Iulie imi petreceam ultimele zile de corporatista in Hochland Romania, dupa aproape opt ani de activitate in acea echipa minunata. Am invatat multe si am facut si mai multe impreuna, dar cel mai important cred ca sunt OAMENII pe care i-am cunoscut in toti acei ani. As vrea sa le multumesc, cred ca au pus cateva pietre la temelia constructiei persoanei care sunt eu astazi.

View More: http://vagabondingro.pass.us/sedinta-foto-grabriela-simion

De doi ani de zile sunt pe cont propriu, am avut multe idei, unele mai colorate ca altele si, in final, cred ca am ajuns sa construiesc o structura care ma reprezinta. In tot acest timp, langa mine au fost oameni care au crezut in mine si m-au sustinut. Poate de multe ori am vrut sa renunt, si poate ca nu speram sa mai gasesc energia de a duce proiectul meu pana la acest punct. Dar au existat mereu prieteni, colaborarori sau cineva din familie care sa spuna ca fac bine si care sa ma incurajeze sa merg mai departe.

Din tot sufletul as vrea sa va MULTUMESC!

Ma aflu intr-un punct in care fac ce imi place, fac ca viata mea sa fie buna si frumoasa si asta stiu ca se intampla datorita filtrului facut in jurul meu si a oamenilor de calitate care au ramas ca parte integrata in viata mea.

View More: http://vagabondingro.pass.us/sedinta-foto-grabriela-simion

Eu sunt o persoana care recunoaste meritul celorlalti si care stie foarte bine ca nu exista individualitate in ziua de azi. Nu poti sa construiesti lucruri mari de unul singur. Si daca totusi reusesti sa le faci, la final nu ai cu cine sa te bucuri de ele. Lucrurile mari si frumoase se fac in echipa, iar eu cred ca am acum echipa perfecta, o echipa de oameni minunati despre care sunt mandra sa spun ca imi sunt si prieteni.

Dragilor, voi toti care ati interactionat cu viata mea si m-ati ajutat sa fiu eu cea de azi….VA MULTUMESC SI VA SUNT RECUNOSCATOARE!

View More: http://vagabondingro.pass.us/sedinta-foto-grabriela-simion

Dintre cei care vor citi aceste randuri, probabil ca unii vor spune ca e siropos, ca poate trebuia sa ma dau bine pe langa cineva….ei bine, inital am vrut sa pun nume in acest material si, la o editare ulterioara, am sters acel paragraf. Aici nu este despre a ridica pe unii sau pe altii in slavi si a arata ca parca unii sunt mai importanti decat altii. Aici este despre oamenii care simt si ei ca sunt o parte din viata mea prezenta si care simt si ei ca am construit lucruri impreuna si tot impreuna vom face lucruri si mai frumoase in viitor. Aici este vorba despre OAMENI ADEVARATI si daca vreunul dintre ei citeste acest material o sa stie ca este vorba despre el.

Cu dragoste va imbratisez pe toti…OAMENI MINUNATI! ❤

View More: http://vagabondingro.pass.us/sedinta-foto-grabriela-simion

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.