NAAN HAS A NEW CHEF

Restaurantul Naan Food & Drink Studio, deschis în 2015 în centrul capitalei, a cucerit rapid publicul prin serviciile de top, designul interior și calitatea înaltă a preparatelor. La aproape un an de la deschidere, restaurantul se reinventează alături de un nou chef: Aida Parascan, câștigătoarea show-ului culinar MasterChef în 2013.

13227627_1073988255981098_6164163300394099743_o

Avanpremiera noului meniu propus de Aida Parascan a avut loc luni, 23 mai, la un Late Media Lunch la care au participat peste 20 de bloggeri. Între noile preparate aduse de MasterChef în meniu se numără Scoici cu sos Tapenade și Harissa, Sushi Maki&California, Carne salada, Hamburger de Black Angus, Coaste de porc în bere neagră, Inele de Calamari Panko cu sos Olandez al Lime, File de Dorada all’acqua Pazza cu Piure de sfeclă. Preparatele au fost asociate de somelierul restaurantului cu vinuri single-vineyard din gama Aristocrat  de la Amfiteatru Vitis. La desert, oaspeții au avut de ales între Lava Cake cu Înghețată de vanilie în păr de înger și Affogato Caffé.

Încă de când a descoperit Naan, Aida Parascan a fost atrasă de stilul de gătire de aici, care se bazează pe inovație și ingrediente alese cu grijă. Meniul va fi împrospătat cu preparate mediteraneene, preparate indiene îmbunătățite, ingrediente de sezon și preparate făcute în casă: paste și carne maturată – Black Angus crescută pe pășunile din împrejurimile Sibiului.

Punctul forte al restaurantului este ospitalitatea și oferirea de servicii de top, cu o exigență pentru fiecare detaliu. Sunt folosite numai ingrediente naturale, proaspete, alese cu grijă și preparate sănătos. Colecția impresionantă de vinuri, selecționate și recomandate cu pricepere de către somelieri, este asociată cu preparate culinare gătite de MasterChef.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.