ME & THE MINISTER OF ELEGANCE

16
The Minister of Elegance – Gabriela Simion by Alex Gelehrter

Anul acesta am avut onoarea sa iau parte la un proiect cu totul special “The Minister of Elegance”, care deja a ajuns in 2015 la cea de-a IV a editie iar in decembrie a reunit peste 30 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design, arta culinara si PR.

3.
„The Minister Of Elegance IV” – Sava Ionut Daniel with Cosmina Pasarin, Anne Ampawan, Corina Sucarov, Bianca Taban, Gabriela Simion, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu and Coman Magda

Proiectul “The Minister of Elegance” a luat nastere din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta, rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg pe cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti,pentru a lua parte la aceste intalniri.

DSC_2451
The Minister of Elegance – Gabriela Simion and Anne Ampawan

“The Minister of Elegance” a devenit astfel o traditie, reusind sa descopere noi stiluri si personalitati la fiecare editie. Pentru a mentine si educa stilul personal al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” isi doreste sa evidentieze, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal. Acesta, alaturi de atitudine, formeaza o imagine puternica si care nu poate fi ignorata.

DSC_2156.JPG

Anul acesta, proiectului “The Minister of Elegance” i s-au alaturat Cosmina Pasarin si Magda Coman (initiatoarea proiectului Atipic Beauty), care le-au vorbit participantelor despre frumusete si despre proiectul Atipic Beauty – Frumusete fara Limite. Un proiect ce reuneste o serie de femei puternice din Romania, care au reusit sa treaca peste realitatea de a fi imobilizate in scaunul cu rotile si care au aratat lumii intregi ca isi pot continua viata la fel de natural si normal ca oricare dintre noi. Atipic Beauty reprezinta in Romania o deschidere a oportunitatilor in ceea ce priveste moda pentru persoanele cu dizabilitati.

28
Cosmina Pasarin and Sava Ionut Daniel

Pentru a marca cea mai recenta editie “The Minister of Elegance”, Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil, atitudine si clasa a participantelor.

CLIP

DSC_2232
Gabriela Simion by The Storyalist in a dress by ALR Concept

Campania este insotita de o serie de fotografii cu totul deosebite realizate de Dacian Foldi – The Storyalist si de Alex Gelehrter.

15
The Minister of Elegance – Gabriela Simion by Alex Gelehrter

Sedinta foto/video ce a marcat a patra editie “The Minister of Elegance” a avut loc la IDA (Italian Design &Arhitecture), situat in strada Argentina nr. 43.

Multumesc pentru o rochie deosebita ALR Concept by Raluca Albu

See you all next year, fabulous woman.

Merry Christmas!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.