Secretele naturii cu Lifting vegetal

Trecerea anilor ne modifica trasaturile fetei si din pacate pielea tinde sa isi piarda din fermitate. Sunt o femeie peste 40 de ani si stiu foarte bine ca deficitul de hormoni duce la pierderea elasticitatii, muschii faciali se atrofiaza, iar obrajii, sub efectul gravitatiei si al contractiilor muschiului facial, tind sa se lase. Schimbarile in volum sunt semnele clasice ale inaintarii in varsta, poate ceva ce este considerat normal, dar eu nu cred ca trebuie sa lasam timpul sa ne afecteze inainte de termen. Eu cred in masuri de preventie si in pasi care ne pot ajuta sa ne mentinem trasaturile tinere cat mai mult timp.

Natura ne ofera multe resurse pentru o viata frumoasa si sanatoasa, iar expertii de la Yves Rocher au identificat potentialul plantei Ajuga Reptans si i-au valorificat concentratia unica de COLAGEN VEGETAL, pentru a crea un concentrat inedit si brevetat, ce dinamizeaza celulele pielii si intareste structura tenului (fortifica celulele pielii cu 19%* si stimuleaza sinteza de elastina cu 27%*).

Folosesc produsele Yves Rocher de cativa ani, iar gama Lifting Végétal face parte din rutina mea zilnica, pentru ca am incredere in oamenii de stiinta care au ales Biotehnologia vegetala si au realizat un activ vegetal inedit.

Imi pregatesc tenul pentru sezonul rece si fac o cura cu trei produse din gama Lifting Végétal:

Ser concentrat cu efect de lifting

Acest ser pentru ten si gat, cu textura fluida și hidratanta, bogata in colagen vegetal, confera imediat un veritabil efect tensor.

Crema de zi cu efect de lifting

Aceasta crema pentru ten și gat, cu textura hidratanta, are un efect imediat de lifting pentru redefinirea conturului fetei.

Crema cu efect de lifting pentru zona ochilor

Acest gel cu textura fresh, hidratează, decongestioneaza pungile de sub ochi si lumineaza imediat privirea.

Utilizarea zilnica duce la rezultate vizibile iar dupa 1 luna ridurile sunt reduse, tenul isi recapata volumul, iar conturul fetei este redefinit. Eu ma bazez pe aceste produse pentru a incetinii procesul de imbatranire prematur al pielii mele. Este unul dintre secretele mele, dar astazi il impartasesc cu voi.

Iubeste natura pentru ca si ea o sa te iubeasca pe tine inapoi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.