HOT IN TOWN 24/2018

Cea mai frumoasa luna a anului a ajuns aproape la sfarsit! Decembrie este o luna plina de magie si mister, oamenii sunt zambitori, iar starea de spirit este una speciala.

#1 Rezolutii noi alaturi de PANDORA

PANDORA a marcat inceputul celei mai frumoase perioade din an cu doua zile festive unde vedetele, jurnalistii si influentatorii au fost invitati sa-si impartaseasca rezolutiile pentru anul ce urmeaza.

Pandora (websize)-68

Atmosfera deosebita a transformat restaurantul Gargantua Dorobanti intr-un spatiu feeric, in care bijuteriile PANDORA si povestile acestora au fost personajele principale.

Printre invitatii care au intrat in atmosfera de poveste a Sarbatorilor si ne-au impartasit gandurile lor bune s-au numarat Andreea Berecleanu, Anca Sina Serea, Tily Niculae, Ela Craciun, Cristina Siscanu, Alexia Talavutis, Iulia Verdes, Ana Maria Branza, Eli Roman, Oana Roman, Ana Barbu, Simona Taranu, Livia Graur, Majda, Sasha Borona, Maria Andreea, Diana Enciu, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Manuela Lupascu, Marilu Dobrescu, Sandra Stoicovici, Gabriela Atanasov.

#ArtOfGifting #PANDORAStyle

#2 Redescopera hidratarea naturala cu Avène Hydrance

Hidratare, hidratare, hidratare! Este unul dintre cele mai frecvente sfaturi pe care le auzim in legatura cu ingrijirea pielii. Poate te-ai intrebat de ce este atat de important acest ritual de înfrumusetare…

Cand pielea este deshidratata, filmul sau hidrolipidic este deteriorat. Celulele pielii isi pierd coeziunea si creste gradul de pierdere a apei prin epidermă. Apare senzația de disconfort, dând impresia că pielea ne strange. Asemenea unui burete, pielea devine tensionata si se arcuieste, senzatie cunoscuta sub numele de „tensiune cutanata.”

In plus, una dintre principalele cauze ale formarii ridurilor este deshidratarea. Daca iti doresti un ten frumos, radiant si catifelat, ofera-i, in primul rand, HIDRATARE.

Laboratoarele Dermatologice Avène reinventeaza definitia hidratarii prin crearea unui nou complex brevetat de ingrediente active – COHEDERM™, care actioneaza asemenea unui rezervor de apa. Acesta complex contine un trio de lipide atent selectionate pentru puterea lor remarcabila de hidratare si eficacitatea dovedita asupra tensiunii cutanate, cauzata de deshidratare. Produsele Avène ce contin acest complex de ingrediente active asigura:

 • Refacerea suprafetei filmului hidrolipidic.
 • Coeziune imbunatatita a barierei epidermice si stabilizarea spatiilor intercelulare in stratul cornos.
 • Crearea rezervoarelor de apa in stratul cornos, rezervoare ce capteaza si retin Apa Termala Avene, pentru a oferi pielii o micro-difuzie completa de apa termala.

COHEDERM™recreeaza rezervoarele naturale de apa ale pielii.

Totusi, cand te gandesti la hidratare, iti doresti ca aceast ritual de ingrijire sa ii ofere pielii rasfat si tie o exeperienta placut senzoriala. Aceasta este si promisiunea pe care ti-o face Avène prin noul produse Hydrance – Crema Riche, caruia i se adauga Serul hidratant.

EAU THERMALE AVENE-hydrance-social-2018.jpg

Textura Aqua Film a acestor produse da un plus de catifelare pielii. Produsele sunt absorbite rapid in piele, hidratand-o din interior.

Atat Hydrance Crema Riche, cat si Serul hidratant, contin micro-sfere pline de Apa Termala Avène. Ca rezultat al compozitiei lipidice multi-lamelare, aceste micro-sfere pot ingloba trioul de lipide COHEDERM™ si pot inchide in ele Apa Termala Avène pentru a o elibera apoi in piele, umpland, astfel, „micro-rezervoarele” create de complexul brevetat COHEDERM™.

Produsele sunt dedicate îngrijirii pielii sensibile. Toate tipurile de piele – chiar și cele mai sensibile – se simt din nou confortabile si catifelate.

#3 Gala Excelentei – Romania 100

Eveniment realizat sub Inaltul Patronaj al Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire.

La sfarsit de an centenar varfurile de lance ale Romaniei din domenii precum cultura, politica, diplomatie, membri ai Consiliului European, reprezentanti si invitati speciali din domeniul artei, culturii si cinematografiei din Europa, America si Asia, s-au reunit pentru a fi omagiate in cadrul Galei Excelentei 2018 – Romania 100.

Iar pentru aceasta ocazie de omagiere a fost aleasa Sala Tronului de la Palatul Regal, in memoria familiei regale care a contribuit cu o mare insemnatate la unirea, consolidarea si evolutia Romaniei de-a lungul secolelor.

1. Andreea Marin + Dorel Vișan+ Cezara Dafinescu + Corul Armatei Roma?ne@Gala Ex celenței România 100 _.jpg

Ceremonia gazduita de Andreea Marin, om de televiziune, si indragitii actori Cezara Dafinescu si maestrul Dorel Vișan.

Printre momentele omagaiale aduse in cadrul evenimentului Gala Excelentei – Romania 100 se numara:

 • Omagiu adus Familiei Regale a Romaniei;
 • Omagieri aduse unor personalitati politice pentru rolul politic avut in Marea Unire de la 1918.  C. Bratianu si Iuliu Maniu;
 • Omagiu adus armatei romane in onoarea tuturor eroilor cazuti la datorie si celor ramasi in viata;
 • Omagiu adus echipei de politicieni care a ajutat Romania sa devina membru NATO si membru al Uniunii Europene;
 • Premiul de Excelenta pentru sculptura “Constantin Brancusi“;
 • Premiul de Excelenta pentru pictura “Nicolae Grigorescu“;
 • Premiile de Excelenta pentru literatura “Mircea Eliade“ si “Mihai Eminescu“;
 • Premiul de Excelenta pentru promovarea Romaniei prin sport;
 • Premiile de Excelenta pentru cercetare si inovare “Henri Coanda“ si pentru proiectul laserului de la Magurele;

10. Daniel Breaz- Min Culturii înmânează Premiul de Excelență pentru Familia Regală.jpg

Ultimul omagiu al serii a fost adus realizarii Catedralei Mantuirii Neamului, edificiu emblematic ce reprezinta materializarea unui vis al poporului Roman, toate acestea cinstind dictonul care vegheaza Sala Tronului a Palatului Regal: Nihil Sine Deo.

8. Costume tradit?ionale muzeul S atului ”Dimitrie Gusti”_hora 1

Cu ocazia inmanarii acestui premiu, corul New Direction Gospel Choir invitati de onoare ai Papei de la Roma in cadrul Concertului de Craciun de la Vatican a participat la eveniment special pentru a canta in cinstea momentului de omagiere a Catedralei Mantuirii Neamului.

5. VASILE PUSCAS, Fost Negociator Sef al României primeste Premiul de Excelență pentru aderarea României la UE @Gala Excelenței România 100

Premiile au fost inmanate si ridicate de personalitati precum Daniel BREAZ- Ministrul Culturii si Identitatii Naționale,  Marin DRAGNEA- General de Armată (rtr), Vasile PUȘCAȘ – fostul Negociator – Sef al Romaniei in perioada procesului de aderare a Romaniei la UE, descendenti ai familiilor unor mari oameni politici, Martial Adam – reprezentant al Ambasadei Frantei si reprezentanti ai unor institutii precum Muzeul Național de Arta al Romaniei, Uniunea Artistilor Plastici a Romaniei, Muzeul de Literatura Bucuresti, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Ilie Nastase, Sectia de Stiinte Fizice a Academiei Romane, Institutul de Fizica Atomica ”Horia Hulubei” si Patriarhia Romana.

 

Acestea fiind spuse, va mai transmit doar atat – See you next week 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.