FERICIRE SI ZAMBETE IN PROPRIA PIELE

Cand razele de soare imi ating pielea la rasarit simt cu prind viata si fata imi este invadata de un zambet larg. Sunt guvernata de soare si stiu ca imi face viata mai frumoasa din zori si pana seara. Mereu m-am considerat “fata care cauta soarele” iar scopul calatoriilor mele este sa gasesc acel loc care imi ofera cat mai mult soare, nisip si mare, acolo unde imi incarc bateriile si simt ca este locul meu cu adevarat. Am deja cateva locuri prefereate, Mykonos, Maldive si Italia, unde calatoresc repetitiv pentru a beneficia la maxim de soare si mare.

lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion000

Dar, pentru ca exista un dar, pielea mea este sensibila si trebuie ingrijita de fiecare data cand ma expun la razele UV, utilizez creme adecvate avestei activitati. Imi doresc sa am o piele bronzata frumos, uniform dar si sanatoasa. In ultimii ani am invatat despre soare ca poate sa iti fie prieten dar si cel mai mare dusman. Soarele face bine pielii noastre dar o poate ataca si imbatranii prematur. Imi pare rau ca nu am aflat aceste informatii cand avea 15-20 de ani, poate ca as schimbat modul in care ma expuneam la soare.

Niciodata nu exista prea tarziu, asa ca am inceput sa imi protejez pielea de soare, iar in una din calatoriile mele in Italia, am descoperit gama de produse din plante L’Erbolario. Pentru ca noul sezon de rasfat sub soare este pe cale sa inceapa mi-am propus sa va fac si voua cunostinta cu doua dintre preferatele mele si chiar am inceput sa le refolosesc in ultima calatorie la malul marii.

lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion004lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion008

SpraySole cu ulei de argan și extract de goji SPF30, produsul este rezistent la apa, oferind un efect extrem de revigorant. Datorita proprietatilor lor antioxidante, uleiul de argan si extractul de goji fac din acest fluid un aliat in pastrarea tineretii pielii. Iti confera protectie inalta pentru pielea ultrasensibila si este indicat pentru soare foarte intens (la mare si la munte) si pentru primele expuneri, mai ales acum la inceput de sezon. Avand in componenta uleiuri foarte hranitoare, protejeaza eficient de radiatiile UVA si UVB, ajuta la prevenirea formarii ridurilor, cea mai mare amenintare pentru femei, mentine pielea catifelata si elastica. Protectie inalta * SPF 30.

lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion003lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion010lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion002

Dupa cateva zile de expunere la soare, cand pielea mea a prins o culoare compacta imi place sa folosesc, mai ales in a doua parte a zilei, Unguent superbronzant cu morcov, coaja verde de nuca&aloe dar fara filtre. Este dedicat persoanelor cu pielea mai inchisa la culoare si rezistenta, iubitoare de soare, dar si tuturor celor care doresc sa-si intensifice cat mai mult bronzul obtinut deja. Desi este un produs fara filtre solare este bogat in elemente nutritive si calmante, pentru a asigura confort si splendoare pielii, in timpul si dupa expunerea la soare.

lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion007lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion009lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion006

Aceste produse ma insotesc in calatorii si cu siguranta or sa imi faca bronzul stralucitor in urmatoarele calatorii din Ibiza si Mykonos. Pana in toamana am sa beneficiez de toate avantajele plantelor si fructelor si L’Erbolario si am sa am un bronz rezistent pana in urmatorul sezon 😉

Daca iti doresti sa profiti la maxim de soare si sa capeti un bronz cat mai stralucitor si sanatos L’Erbolario iti propune produse eficiente, dedicate diferitelor tipuri de piele sau diferitelor momente ale expunerii. Gama completa de produse o gasesti disponibila in farmaciile SensiBlu AICI

Pentru ca ma gandesc la voi v-am pregatiti si un concurs pe pagina mea de Facebook. Intra pe acest LINK CONCURS si poti sa castigi un set compus din doua produse L’Erbolario, 1x SpraySole si 1x Unguent superbronzant.

lerbolario_sun_spray_cream_beach_gabriela_simion005

Let’s have a sunny, shiny and smily summer 🙂

14 comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.