Trending Influencers

Anul incepe in stil mare, v-am spus eu ca am senzatia ca o sa fie un an fantastic si deja simt ca a inceput. La Nuba Summervibes a avut loc prima petrecere a anului 2018 care a marcat lansarea oficială a Trending Influencers , cea mai nouă agenție de influencers powered by Global, care aduce laolaltă câteva sute de influenceri cu comunități relevante în social media, pe domeniul lor de activitate. La petrecere au participat micro-influencers din toate cele 10 nișe diferite: beauty & fashion, men’s lifestyle, travel, luxury, sports, arts, entertainment, teenage, parenting și professionals, dar și influenceri de top precum Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Cele două bloggerițe, împreună cu Matei Dima (BRomania) au fost tot timpul la dispoziția celor prezenți pentru a răspunde tuturor curiozităților și întrebărilor legate de felul în care fiecare dintre ei poate deveni un influencer de succes pe zona lui de activitate.

Atmosfera a devenit incendiară atunci când au urcat pe scenă The Motans, Antonia, The Blacklist și La Familia. Recitalurile lor au fost îndelung aplaudate, iar vedetele și influencerii au cântat și au dansat împreună cu ei.

Printre cei prezenți la lansarea Trending Influencers s-au numărat și alte vedete din industria muzicală și entertainment precum Alex Velea, Doru Todoruț, Speak, Magda Pălimariu, Iuliana Pepene, Noaptea târziu, Mira, Alexia Eram etc.

Trending Influencers, Gabriela Simion, GiuliaTrending Influencers, Gabriela Simion, ALR ConceptTrending Influencers, Monica Munteanu, Gabriela Simion

Ziua de sâmbătă a debutat cu un workshop, la Joben Bistro Bucuresti, care a adunat o mare parte dintre micro-influencerii care au devenit parte a proiectului Trending Influencers, de altfel și primul de acest fel organizat vreodată în România.

Trending Influencers, Gabriela Simion

Pe parcursul zilei, tinerii aspiranți la un loc de renume în această industrie, au putut participa la trei paneluri de discuții, concentrate toate pe subiecte legate de felul în care pasiunea pentru blogging, vlogging și social media se poate transforma într-o adevărată meserie. Alexandra Hash (Manager Trending Influencers), Alina Cinciulescu (director de strategie la Global), Matei Dima (BRomania), Lucian Ștefan (fondatorul Global) și Alina Ceușan (Globan Influencers) au vorbit despre tendințe și tranduri, despre strategii și implementarea lor, dar și despre rolul foarte important pe care îl are fiecare influențator de opinie în parte. Conținutul este cel care trebuie să primeze și tot el este cel care face diferența între un succes temporar și unul de lungă durată.

Toți cei prezenți au fost sfătuiți să își găsească propriul drum, să facă tot ceea ce ține de ei pentru a se diferenția de restul printr-un content de calitate și, poate cel mai important, să nu se lase impresionați de cifre. Tot ceea ce contează este umanul de dincolo de taste și ecrane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.