HOT IN TOWN W41/2017

Cea mai calduroasa toamna din ultmii ani aduce cu ea cele mai fierbinti evenimenimente, de care ne putem bucura inca, alaturi de cei dragi.

 

1.# Artistul japonez Hirotoshi Ito prezintă expoziția Pleasures of Paradox. The Fine Stone la Galeria Galateca, proiect susţinut de PIATRAONLINE

În perioada 10-14 octombrie 2017, ca parte integrantă a aniversării de 10 ani a celui mai mare showroom de piatră naturală din România, PIATRAONLINE, la Galeria de artă Galateca va avea loc expoziția Pleasures of Paradox. The Fine Stone, semnată de artistul japonez Hirotoshi Ito. Expoziţia cuprinde 15 lucrări din piatră care sfidează concepțiile tradiţionale despre acest material, accesul publicului la expoziție fiind gratuit.

Gabriela Simion The Fine Stone la Galeria Galateca

„Anul acesta sărbătorim 10 ani pe piața materialelor de construcție și design, iar expoziţia Pleasures of Paradox. The Fine Stone este cea mai potrivită modalitate pentru a marca acest eveniment. Pentru noi, la fel ca pentru Hirotoshi Ito, piatra naturală este un adevărat generator de inspiraţie. De aceea, viziunea sa artistică ne-a inspirat să organizăm acest eveniment, pentru a prezenta sculpturile sale originale și publicului din România”, a declarat Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Paris Art Web - Sculpture - Hirotoshi Ito1413

O caracteristică proeminentă a lucrărilor lui Hirotoshi Ito este încercarea lui de a crea iluzia că piatra este mai mult decât un simplu material. Deși majoritatea dintre noi consideră piatra un material dur și rece, aceasta este pentru Hirotoshi Ito pânza perfectă, având un potenţial foarte mare de a crea adevărate poveşti, pline de umor şi caldură.

Potrivit artistului, “respectarea și utilizarea caracteristicilor naturale ale materialului original este un aspect foarte vechi și important al culturii japoneze, în special în concepţia creativă cunoscută sub numele de Mitate, care implică replasarea unei semnificații într-un context nou”.

1502

„Despre piatră putem spune multe cuvinte de laudă, însă la o primă vedere parcă nu ne vine să admitem că este flexibilă, caldă sau că ne inspiră în vreun fel. V-ați imaginat vreodată un pulover sculptat în piatră? Sau poate un zâmbet ieșind triumfător din roca ‘rece’? Hirotoshi Ito ne provoacă să vedem dincolo de aparențe, descoperind astfel noi fețe ale pietrei”, a declarant Ioana Ciocan, vicepreşedinte Uniunea Artiştilor Plastici din România şi curatorul expoziţiei.

0507

Hirotoshi Ito provine dintr-o familie cu o tradiţie de peste 100 de ani în prelucrarea pietrei şi a absolvit Universitatea de Artă din Tokio în anul 1982. În general, artistul lucrează cu materiale precum marmura sau granitul, modificând suprafața naturală a pietrei în forme sculpturale unice. De asemenea, acesta se lasă inspirat de formele naturale ale pietrelor, pe care le alterează pentru a crea adevărate personaje. Toate lucrările sale fac referire la imagini, obiecte sau experiențe obișnuite, din viața de zi cu zi.

 

2.# Emoția primei iubiri sau serenitatea universului – Trăiește-le cu ajutorul noilor game parfumate L’Erbolario

Florile au un farmec aparte nu numai datorită frumuseții și parfumului lor, ci mai ales emoțiilor și sentimentelor pe care le evocă. Recunoscut pentru valorificarea acestora în formulele sale, L’Erbolario lansează două noi game, menite să încânte simțurile, să trezească amintiri și să provoace sentimente de plăcere și relaxare.

Imm_Bagnoschiuma_EN_Indimage1

Lillà Lillà – În limbajul florilor, liliacul are nenumărate înțelesuri, inclusiv sinceritate și inocență. Dar cel mai evocator, fără îndoială, este cel al iubirii sincere și al emoțiilor primei întâlniri dintre doi îndrăgostiți. Cu formulele speciale L’Erbolario, și tu poți trăi aceste momente de emoție pură.

Parfum – îți învăluie corpul și sufletul, te surprinde cu senzația de lejeritate și fericire pe care o creează deoarece îți transmite bucuria primăverii. Note de: flori de liliac, Neroli, Cistus, Ambră, Cedru

Imm_Cart_Vetr_EN_Lilla

Cremă de corp – pe lângă parfumul învăluitor, pielea se va simți protejată, hidratată și bine hrănită, datorită uleiului și proteinelor hidrolizate din cânepă, a uleiului de bumbac și a untului de cocos.

Gel de duș –  oferă momente de liniște și arome încântătoare, iar pielea se va simți hidratată și protejată datorită proteinelor din cânepă, catifelată și împrospătată datorită extractului de nalbă mare.

Săpun parfumat – va curăță pielea și îi oferă catifelare, datorită uleiurilor de cânepă și bumbac, parfumând-o în același timp cu aromă de liliac.

Indaco – Indigoul, mai mult decât orice altă culoare, are proprietăți calmante și relaxante, fiind culoarea meditației, intuiției, intimității, misterului. Cerul nopții, abisul oceanului și profunzimea universului, toate pictate în indigo, au inspirat L’Erbolario să creeze o gamă ce evocă serenitate.

Parfum – unisex, învăluitor și intens, respirația unei amintiri, bucuria unui moment nou descoperit. Note de: pudră de cacao, mușcată egipteană, paciuli indonezian, vanilie de Madagascar, vetiver indian.

Cremă de corp – conține proprietăți protectoare și antioxidante, cu efect elasticizant și de catifelare, cu extracte, uleiuri și unturi care hrănesc intensiv epiderma, lăsând-o moale și mătăsoasă.

Gel de duș – pentru o stare de relaxare sublimă, formula conține ingrediente precum extractul protector de indigo, completate de proprietățile benefice ale unui buchet de flori albastre, ce protejează pielea și o hidratează.

Săpun parfumat – un săpun creat pentru a curăța pielea și a-i asigura catifelare și hidratare, datorită extractelor de indigo, albăstrea și nalbă, precum și uleiurilor de in și limba mielului.

Imm_Sapone_EN_LillaImm_Profumo_100_EN_Ind

Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate în Italia în ambalaj sustenabil, reciclabil și prietenos cu mediul, fiind testate dermatologic.

Produsele NU sunt testate pe animale și NU conțin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilați, derivate din PEG, conservanți care eliberează formaldehină, posibile surse de gluten.

Noile game se găsesc în farmaciile Sensiblu selecționate. Pentru mai multe întrebări și informații despre produsele L’Erbolario, te așteptăm pe https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania

 

3.# Formule inovatoare pentru îngrijirea tenului de la Galénic

 

Delicate și suave, inovatoare și eficiente, produsele Galénic sunt recunoscute ca fiind unele excepționale pentru îngrijirea pielii…

Gabriela Simion Galenic5

SCULPTEUR-DE-PERFECTION_Duo-serum-tenseur_2016_packshot-background

În această toamnă, Galénic, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, anunță lansarea a trei noi produse inovatoare: Gel Chrono-Active de noapte, Duo ser Sculpteur de perfection și Crema-Gel Infuzie de frumusețe. Maeștrii formulatori GALÉNIC au aplicat expertiza lor în dezvoltarea de formule unice, fără precedent, cu un rafinament deosebit!

Gabriela Simion Galenic4

Galénic Gel Chrono-Active de noapte este o cremă-gel de noapte inteligentă, cu proprietăți regeneratoare, ce acționează pe tot parcursul nopții pentru o piele vizibil mai tânără și luminoasă dimineața.

Gabriela Simion Galenic.jpg

Carapacea macroproteazică: derivată din papaya, îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii. În sinergie cu ritmul nocturn al pielii, îmbunătățește reînnoirea celulară naturală pentru un efect de catifelare blândă. Îmbogățită cu un complex hidratant și acid hialuronic concentrat, care împreună acțonează pe parcursul nopții, este promisiunea de transformare a pielii înainte de trezire, lăsând pielea perfectă la atingere.

Galénic  Sculpteur de perfection, un ser ce redefinește contururile și intensifică volumul

Diffuseur-de-beaute-boosterBEAUTEdeNUIT_POT-FACE_DP

Acest Duo Ser, o Formulă cu acțiune de lifting*, cu adevărat Excepțională, este moștenirea expertizei cosmetice lăsată de formulatorii Galénic. Un amestec de două formule pentru un efect intens de lifting* și confort de lungă durată: un ser verde, îmbogățit cu un agent de fermitate și un ser alb, îmbogățit cu agenți de hidratare, combinate pentru a răspândi celulele native de argan în piele**, cu putere de remodelare patentată***. Într-o clipă, contururile feței tale sunt redefinite și netezite. Zi după zi, pomeții sunt mai plini și trăsăturile feței mai ferme*. Contururile feței sunt remodelate.

*lifting cosmetic, **straturile superioare ale pielii, ***patent depus – testat in vitro pe ingredientul activ

Galénic Infuzie de frumusețe este o cremă-gel ce acționează precum un potențiator de strălucire, estompează semnele de oboseală, netezește și conferă pielii un efect de perfecțiune. O formulă rafinată, îmbogățită cu microparticule de rubin din Râul Roșu din Vietnam. Această piatră prețioasă este recunoscută pentru puritatea radiantă și capacitatea sa unică de a difuza lumina.

În inima formulei sale, o multitudine de microparticule de rubin, adevărată explozie de pulbere prețioasă, se topește delicat pe piele pentru a descoperi un ten proaspăt, trandafiriu și odihnit. Mandarină și lămâie, combinate cu note florale de mosc alb și iasomie, combinate cu note ușoare de pergamută cu efect astringent și energizant.

Această infuzie de frumusețe lasă senzația unui voal moale și delicat, estompând imperfecțiunile pielii. Energizată și netezită, pielea ta este radiantă.

GALÉNIC, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, îmbină rafinamentul și finețea unui brand de frumusețe cu eficiența și precizia unui laborator farmaceutic de renume – Pierre Fabre.

GALENIC-DIFFUSEURbeaute_C_rvb 03

Bazându-se pe expertiza unică transmisă din generație în generație, GALÉNIC creează și fabrică produse cosmetice de înaltă calitate de aproape o jumătate de secol. Formula perfectă este în permanență reinventată, asemeni misiunii de a înfăptui excelența.

Mai multe informații despre noile produse, dar și despre alte formule de îngrijire găsiți pe: www.galenic.ro și www.facebook.com/GalenicRomania

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.