HOT IN TOWN W38/2017

Toamna pune incet-incet stapanire pe orasul meu drag iar zilele racoroase sunt inlocuite discret de evenimente fierbinti, pline de activitati interesante si oameni frumosi.

1.#AVON implineste 20 de ani de cand sarbatoreste frumusetea femeilor

Se împlinesc 20 de ani de când AVON face parte din viața femeilor din România prin produse inovatoare, șanse la sănătate și respect, dar și prin oportunități de dezvoltare. Aniversarea a fost celebrată pe 21 septembrie, în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanți ai companiei, ambasadori ai brandului și parteneri din presă și blogosferă.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Avon

Invitatul special al serii a fost Sheri McCoy, CEO AVON, aflată pentru prima oară în România, la invitația echipei locale AVON, cu prilejul evenimentului aniversar. Prezentă ani la rând în cunoscutul top Fortune al celor mai puternice femei din lumea afacerilor, Sheri McCoy a devenit CEO al companiei AVON în luna aprilie a anului 2012 și s-a concentrat de atunci pe consolidarea afacerii și pe dezvoltarea acesteia pe termen lung.

„La nivel global, brandul AVON este prezent în nu mai puțin de 57 de piețe și ne mândrim cu peste 6 milioane de reprezentanți care, prin pasiunea și implicarea lor, reușesc să facă diferența pentru femeile din jur, pentru familiile lor, dar și pentru comunitățile din care fac parte. Sunt onorată să vă fiu alături și să celebrăm echipa noastră din România, care de 20 de ani se hrănește cu inovație, reușind astfel să își mentină an de an locul, nu doar în inima consumatorilor, ci și poziția în primele 15 piețe AVON din lume”, a declarat Sheri McCoy, CEO AVON.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Avon Cosmetics

Gazda evenimentului aniversar a fost Anca Sînă Serea, ambasadoarea parfumurilor AVON. Rând pe rând, Anca le-a invitat pe scenă pe Angela Crețu – Vice President AVON Europa Centrală și General Manager AVON România și Moldova, Sheri McCoy – CEO AVON, pe Stela Toderașcu – Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova, dar și pe una dintre surprizele serii, designerul Lana Dumitru.

„Din America în Arabia Saudită, din Rusia în Africa de Sud, împreună cu AVON am trăit experiențe care mi-au dovedit că această companie nu oferă doar produse de calitate, ci și zâmbet, speranță și oportunități de dezvoltare femeilor de pretutindeni. Sunt mândră de AVON România, de fiecare reușită sau lecție, de fiecare reprezentant care și-a construit afacerea prin determinare, curaj și ambiție. Am pornit de la un magazin cu 24 de pagini, iar acum avem mii de magazine online și 600.000 de magazine dechise la fiecare trei săptămâni”, a declarat Angela Crețu, Vice President AVON Europa Centrală și General Manager AVON România și Moldova.

© Mihnea Ratte© Mihnea Ratte© Mihnea Ratte

Cu prilejul evenimentului aniversar, Stela Toderașcu – Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova – le-a povestit invitaților despre produsele vedetă din noul sezon. „La ceas aniversar, sărbătorim și portofoliul extraordinar care a făcut ca AVON să ocupe mereu o poziție de top în piața de cosmetice din România. Un nou parfum, un nou ambasador internațional, o explozie de culoare și texturi în colecția mark., un produs revoluționar de îngrijire a pielii și o colecție capsulă împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți tineri designeri din România sunt vedetele noului sezon”, a declarat Stela Toderașcu.

Gama Fragrance se îmbogățește cu un nou parfum, care o are drept imagine pe cunoscuta actriță Eva Mendes și care aduce în premieră conceptul de layering în universul parfumurilor. Creat de parfumieri celebri, Eve Duet are un ambalaj unic, care înglobează două arome și care permite personalizarea parfumului în funcție de momentul zilei sau de starea de spirit.

Și portofoliul mark. va avea o nouă vedetă în acest sezon. Rujul Liquid Lip este o explozie de culoare în 20 de nuanțe, cu primer încorporat, pentru un plus de hidratare și rezistență. Noul produs o are drept ambasadoare pe INNA și este disponibil în două tipuri de texturi – mată și lucioasă. Produsul poate fi testat și în aplicația AVON Make-up Mirror, unde utilizatorii pot încerca produsele de make-up AVON, în toate culorile și texturile disponibile. În plus, noua aplicație pune la dispoziție machiaje iconice realizate de Make-up Artistul AVON – Roxana Minea, opțiuni de setare a intensității produselor alese pentru a obține efecte variate, dar și trucuri interactive sau posibilitatea de a vedea în timp real rezultatele before & after. Produsele preferate pot fi selectate direct din aplicație și comandate apoi de pe http://www.avon.ro. Aplicația Make-up Mirror poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Play.

În skin care, AVON prezintă un produs inovator, ieșit de curând din laboratoarele institutului de cercetare AVON din New York: Anew Infinite Effects. Principiul de funcționare este simplu. Atunci când folosești luni de zile același produs anti-aging, pielea se obișnuiește cu formula, iar rezultatele încetează să mai apară. Anew Infinite Effects are o rețetă clară: o săptămână folosești crema numărul 1, o săptămână pe cea de-a doua, conform specificațiilor de pe ambalaj. Nu este un produs 2 în 1, ci un tratament sigur, construit pe baza a două formule inovatoare.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Avon Cosmetics

Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru îngrijirea părului o are drept ambasadoare pe Antonia. Noua gamă oferă părului un aspect dens și voluminos, dar și un plus de elasticitate datorită complexului de aminoacizi, vitamine și extract de alge.

Elementul surpriză care vine în completarea noutăților de beauty este lansarea colecției capsulă împreună cu Lana Dumitru, care cuprinde elemente vestimentare și accesorii în texturile și vizualurile care au consacrat brandul LANA.

Produsele vedetă din acest sezon vor fi lansate în următoarea ordine: Eve Duet – 28 septembrie, Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection și Anew Infinite Effects pe 19 octombrie, iar colecția realizată împreună cu Lana se va lansa în Broșura 16, începând cu 9 noiembrie. Produsele vor fi disponibile în broșură și pe www.avon.ro.

2.#webstockro

Conferintele Webstock
Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Gala Webstock Awards
La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Webstock

Speakerii #webstockro
La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe http://www.webstock.ro.

Ne-am bucura sa transmiti comunitatii ce ai recomanda din programul disponibil pe site – ce teme si ce sesiuni ti se par cele mai interesante.
De asemenea, ne ajuta mult ca membrii comunitatii tale sa stie ca evenimentul va putea fi urmarit online pe http://www.webstock.ro, incepand cu ora 09:00.

Iti multumim pentru sustinere si te asteptam la JW Marriott Bucuresti vineri, incepand cu ora 08:00. Cine vine de dimineata, are parte de suprizele #webstockro!

 

3.#Finn Crisp a lansat o campanie prin care încurajează conceptul de healthy snacks la birou

Cei care lucrează la birou mănâncă mereu pe fugă, de obicei în fața laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute. În același timp, oamenii au tendința de a-și cumpăra produse de tip fast-food sau de patiserie, ceea ce poate fi periculos pentru sănătate pe termen lung. Astfel, Finn Crisp a lansat o campanie prin care își propune să aducă în atenția oamenilor importanța unei mese sănătoase și sățioase, chiar și în micile pauze de la birou.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Finn Crisp

În cadrul unei cercetări publicată în The New York Times Magazine s-a concluzionat că aproximativ 62% dintre angajați consumă masa de prânz la birou, un fenomen pe care oamenii de știință socială l-au numit ,,desktop dining.’’

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Finn Crisp3

,,Gustările sănătoase și gustoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, așa că Finn Crisp își dorește să încurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara și transporta ușor, fără a avea nevoie de încălzire. În plus, dacă sunteți pregătiți cu gustări sănătoase, nu veți fi ispitiți de opțiunile nesănătoase disponibile la birou.”, a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Finn Crisp, o gustare sănătoasă și sățioasă cu multe proteine și fibre naturale

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Finn Crisp4

Fibrele sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă și echilibrată, iar specialiștii în nutriție au constatat că necesarul zilnic de fibre este de 25 – 35 de grame.  Pentru că au un conținut bogat în fibre (între 15-21 grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt sățioase, contribuie la o funcționare adecvată a sistemului intestinal, mențin stabil nivelul zahărului din sânge, luptă împotriva diabetului, mențin inima sănătoasă și ajută la reducerea riscului de cancer. 

4.#Camerele din QREATOR by IQOS

QREATOR by IQOS este o extensie a universului IQOS, catalizatorul creativităţii în societate.

Misiunea QREATOR pe scena locală este aceea de a deveni locul geometric al creativităţii bucureştene, spaţiul unde ideile prind formă, acţiunile le potențează, iar vocile le fac remarcabile.

QREATOR pune la dispoziţia creatorilor un spaţiu colaborativ şi resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor să devină realitate. Este punctul de întâlnire al celor mai creative minţi din România contemporană: spaţiul în care tot ce are mai valoros trecutul se îmbină cu tot ce are inovator prezentul.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Qreator

Povestea QREATOR by IQOS se așterne chiar de la intrare, printr-o carte virtuală care spune istoria vilei Oromolu, casa primului guvernator al Băncii Naţionale a României, Mihai Oromolu.

Holul principal te invită apoi într-o varietate de încăperi. Fiecare dintre ele este un univers în sine, dedicat unei comunităţi specifice.

Camera Tutunului

Pornind de la istoria tutunului, IQOS reinventează ritualul asociat acestuia printr-un mecanism care schimbă totul: încălzire, fără foc, fără fum şi fără scrum.

În această cameră poţi afla cum, prin inovaţie, IQOS revoluţionează o industrie şi reinterpretează tradiţia.

Camera Tehnologiei

Derivată din ADN-ul brandului IQOS, Camera Technologiei este spaţiul unde te familiarizezi cu tehnologia care a făcut posibilă revoluţia IQOS şi unde interacţionezi cu o serie de instalaţii şi gadget-uri. Orice adept al inovaţiei şi tehnologiei va găsi în această cameră o sursă de inspiraţie.

Camera de Co-Creare

Aflată la intersecţia ideilor, unde creativii în căutare de inovaţie sunt încurajaţi să aducă în acelaşi spaţiu perspective din domenii cât mai variate, ultima cameră situată la parter este destinată proiectelor ce îmbină viziuni diferite. Extrasă din filozofia QREATOR, colaborarea este cheia prin care se poate construi un viitor mai bun.

Zona de Energizare

Un start energic pe măsura selecţiei de cafea, barul sau zona de energizare îţi oferă un moment de respiro, prilejul de a-ţi planifica următoarele acţiuni sau de a lucra la un proiect.

Camera de Fotografie şi Pictură

Prima oprire de la etaj este camera artelor vizuale, locul în care ideile sunt transpuse în imagini. Cu ajutorul picturii sau al fotografiei, cei pasionaţi pot găsi aici instrumentele necesare pentru a traduce emoţii şi acţiuni în imagini.

Curiozitatea este cea care stă la baza inovaţiei şi te împinge să faci pasul următor, iar acest spaţiu te ajută să pui în practică proiecte pe care până acum le conturai doar la nivel ideatic.

Camera de Muzică

Aici te poţi exprima prin note muzicale, acorduri şi beat-uri care pun lumea în mişcare, căci în acest spaţiu se cântă mai mult decât se vorbeşte. Dacă ai un proiect căruia vrei să-i dai viaţă ori vrei să creezi ceva în timpul liber, în Camera de Muzică găseşti toate instrumentele necesare pentru a aduce sunetul potrivit în viaţa ta. Poţi exersa alături de alţi oameni pasionaţi sau chiar de profesionişti în domeniu, pentru că nu se ştie niciodată pe cine găseşti aici.

Bucuresti 2017, Gabriela Simion, Qreator3

Camera de Dans şi Film

Construită astfel încât să se poată transforma dintr-un studio de dans într-un mini-cinematograf pentru proiecţii de film şi discuţii, spaţiul este deschis tuturor cinefililor şi iubitorilor artelor în mişcare. QREATOR by IQOS încurajează intersecţia lumilor artistice şi dialogul între comunităţile creative, aşa că aşteaptăm răspunsul la întrebarea: ce se întâmplă când dansul şi filmul împart aceeaşi cameră?

Laboratorul de Idei

Dedicat în totalitate gusturilor, acest spaţiu este inspirat de simţuri şi percepţia lor mereu schimbătoare. Utilitatea camerei se poate schimba în fiecare zi, mereu alta, pentru a cuprinde de fiecare dată un nou set de emoţii şi trăiri. Dacă astăzi găzduieşte gusturi gourmet, mâine poate surprinde expoziţii de artă, întâlniri de business sau experienţe de învăţare.

Camera de Relaxare

În efervescenţa ideilor, un spirit creativ are nevoie de calm, linişte şi deconectare.

Aici, departe de gălăgia oraşului, găseşti o selecţie a celor mai apreciate publicaţii din întreaga lume sau îţi poţi acorda câteva momente de linişte, prilej de gânduri şi idei noi.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.