The Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutere

Hot in Town W27/2017

Ce bine ca este vara si pot sa ma bucur de momente in aer liber la cele mai fantastice evenimente. Totul este mai frumos cand temperatura in termometru este in crestere. Ce mi-a placut in saptamana asta si ce cred eu ca a fost HOT:

#1 Lasarea colectien Pandora – DO WONDERFUL

In m ijlocul verii si la 40 de grade pare un vis frumos sa te gandesti la fulgi de nea…..nu ma grabesc cu asfel de canduri dar PANDORA a sarbatorit lansarea noilor Colectii de Toamna-Iarna 2017 prin cel mai cool si mai rafinat eveniment al verii, care a avut loc la Gargantua #KSLF, cu tema #DOseeTheWONDERFUL. Astfel, PANDORA continua campania DO de la inceputul anului, inspirandu-le pe femei sa nu uite sa celebreze momentele de bucurie ale vietii si sa descopere frumosul din ele insele si din jurul lor.

Pandora, Landare colectie 2017, DO Wonderful, DO PANDORA

Anca Serea,Pandora, Landare colectie 2017, DO Wonderful, DO PANDORAPandora, Landare colectie 2017, DO Wonderful, DO PANDORAPandora, Landare colectie 2017, DO Wonderful, DO PANDORAPandora, Landare colectie 2017, DO Wonderful, DO PANDORA

#2 The Retro Shop by Lambretta

Cat de retro te crezi? Eu ma plasez foarte bine in alte timpuri si sunt fascinata de acest stil cu nota italiana, engleza sau franceza a anilor ’40.

The Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutere

The Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutere

In cadrul unui eveniment vesel am descoperit magazinul The Retro Shop si am ramas fascinata de varietatea de produse inspirate din acele momente de glorie ale revolutiei de stil si libertate. O fusta mini spunea totul si dadea tonul atat petrecerilor cat si unei plimbari pe un scuter colorat.

The Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutereThe Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutereThe Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutere

Un loc unde trebuie sa va alocati timp pentu a proba si cu siguranta veti gasi cateva produse inedite de adaugat garderobei voastre.

The Retro Shop, Lambretta, Gabriela Simion, rochite retro, scutere

#3 Lansare colectia de vara Penti

Cu totii ne dorim sa mergem acum in vacanta si eu trebuie sa recunosc ca sunt prima care face lista cu destinatiile de stat la plaja. Penti a lansat noua colectie de plaja si nu puteam sa nu ii trec in lista mea de bagaje cu cateva accesorii si costume de baie perfecte.

Pentri, colectia de vara, accesorii, costume de baie, gabriela simion
Colier colectia Penti

Pentri, colectia de vara, accesorii, costume de baie, gabriela simion

Penti face un update tinutei de plaja si lanseaza noua colectie de costume de baie si accesorii de plaja pentru vara 2017. Caracterizata de un mix de tendinte si stiluri care urmareste sa raspunda preferintelor fiecarei femei, colectia abunda in produse multicolore, iar tema #mix&match permite peste 50.000 de combinatii diferite pentru cele care prefera sa se joace cu piesele de plaja si sunt mereu in cautarea unui look diferit.

Gama Blue Riviera by PentiGama Minimal by Penti2,Gama Tropic by Penti, Pentri, colectia de vara, accesorii, costume de baie, gabriela simion

Pentri, colectia de vara, accesorii, costume de baie, gabriela simion
Colier Penti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.