Gabriela Simion Mr. Mister by Florin Dobre

Mr. Mister by Florin Dobre, A/W 2017 Ready to Wear

Moda masculina aduce acea nota de feminitate care echilibreaza trendurile in fashion. Creativitatea si inovatia actioneaza subtil pentru a influenta eleganta la masculin. Au aparut variante serioase pentru barbatii atenti la detalii, la fineturi, la stiluri si materiale.

Gabriela Simion Mr. Mister by Florin Dobre 2017

Artistul si designerul Florin Dobre, si-a prezentat la Bucuresti, noua colectie A/W 2017 ready to wear, denumita ,Mr. Mister’ la Materia Repositorium- Logofatul Tautu 68A, Bucuresti. Prezentata initial pe 9 ianuarie la Londra, colectia ,Mr. Mister’ a aparut in timp real pe site-urile marilor reviste VOGUE si GQ, editia britanica!

Fotografii Gabriela Simion Mr. Mister by Florin Dobre 2017

Colectia (este garderoba) se adreseaza barbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii si adevarat profesionist, care stie sa respectie fiecare dress code, in orice mediu pe care il acceseaza. Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur.

Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.

Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga in jurul lumii pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau. Acum va poposi in orasul nostru pentru a-si spune povestea si a-si prezinta garderoba sezonului urmator. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind senzatia si atmosfera locurilor care l-au impresionat si lasand ochiului privitorului un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului sau.

Un eveniment prezentat de Jägermeister.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.