Food Team Building la Hadar Chalet

Daca esti pasionat de gatit sau nu, este putin relevant. Atunci cand intri intr-o competitie de food alaturi de prietenii sau colegii tai, batalia poate sa devina la fel de inversunata ca razboaiele Napoleoniene. Iti garantez eu ca o competitie culinara interactiva o sa scoata bucatarul din tine intr-o fractiune de secunda si o sa lupti in fiecare clipa pentru a-ti castiga locul in echipa castigatoare.

img_7731

img_9335

Anul trecut am inceput impreuna cu Hadar Chalet, o locatie mirifica aflata in mijlocul naturii, langa Lacul Siriu, un proiect de Food Team Building pentru clientii lor. Pana in acel moment aveam experienta MasterChef si cursuri de cooking iar noul proiect mi-a suras foarte tare. Gata cu plictiseala si monotonia din bucatarie!

dsc_0167

Hadar Chalet este o locatie cocheta, care tine la protectia naturii si care-ti insufla grija pentru mediul inconjurator si aer curat. Tot ce se intampla acolo trebuie sa fie intr-un format cat mai simplu si eco. Evenimentele au fost organizate cu echipe diverse, cu activitati si provocari de cooking indoor si outdoor. Conceptul acestor activitati s-a bazat pe doua principii:distractie si cooperarea intre coechipieri. Participantii sunt impartiti in echipe si intr-un timp limitat au diverse activitati de realizat. Poate ca o sa spuneti ca ati vazut si la TV asa ceva, ei bine realitatea intotdeauna bate filmul si trebuie sa me credeti pe cuvant ca cea ce eu fac impreuna cu aceste echipe este poate mai greu dar cu siguranta este mult mai fun.

dsc_0154dsc_1028img_7708dsc_0306dsc_0289dsc_0272

Pentru ca o astfel de activitate sa fie una reusita, participantul trebuie sa-si arate spiritul de lider, capacitatile de comunicare, suportul, rabdarea si veleitatile de bucatar…fireste 🙂 Si chiar daca nu le detine pe toate trebuie sa fi convins ca o sa dezvolte cate putin din fiecare pana la finalul evenimentului.

img_9355img_7752img_7747img_9395

Finalul acestei competitii este reprezentat de alegerea castigatorilor si, fireste, delectarea tuturor participantilor cu preparatele realizate. Nu va speriati, sunt mereu comestibile 🙂

Ce zici, ti-ar placea sa intrii si tu intr-o astfel de comptitie?

Un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.