Reteaua Penny Market se Extinde in Romania

Reprezentantii Rewe România au declarat ca reteaua de magazine Penny Market se va extinde in urmatorii ani. Pana in 2025, Penny Market va avea 400 de magazine si o cifra de afaceri de peste 1,3 miliarde euro. In prezent Penny Market are o cota de piata de 5% si estimeaza ca în urmatorii se va apropia de 10%. Lidl este principalul concurent al retailerului pe acest segment de piata.

Gabriela Simion Penny Market Rewe România

In ultimii ani, Penny Market a fost permanent dedicat asigurarii unui sortiment, unei ambiante si a unor servicii care sa raspunda nevoilor si preferintelor romanilor. Incepand cu „de Romania”, comunicarea de brand va deveni mai explicita si plina de emotie.

Noul concept de comunicare, „de Romania”, transmite mesajul ca Penny Market intelege preferintele, obiceiurile, dar si sufletul romanilor. Ei organizeaza mese imbelsugate, „cu de toate”, tin si Valentine’s Day desi tot Dragobetele le e mai drag, rad mai cu pofta si se imbratiseaza mai indelung.

Acest nou concept va fi exprimat pentru clientii retelei de magazine printr-o serie de tematici de comunicare: Masa de Romania, Sarbatoare de Romania, Oferte de Romania, Umor de Romania, Ospitalitate de Romania si Weekend de Romania.

Gabriela Simion Penny Market Rewe România

Penny Market este un brand recunoscut deja pentru eficienta si productivitate, atribute asociate firesc cu expertiza grupului german din care face parte. Prin „de Romania” ne dorim sa transmitem romanilor toata grija, respectul si caldura pe care le-am pus in a le oferi produse si servicii pe sufletul lor.” a declarat Cristina Florescu, Director Marketing, REWE Romania.

Odata cu lansarea noului concept, postul de radio Penny FM va începe sa emita în magazinele din toata tara. Muzica, stiri, informatii si buna dispozitie, toate oferite de catre o echipa, pe cat de tanara si entuziasta, pe atat de profesionista.

Realizatorii Penny FM promit programe speciale menite sa asigure o atmosfera calda si inspiratie pentru clienti. In plus, îi vor face pe angajati sa se simta mai aproape de colegii din toata tara prin intermediul programului radio dedicat lor în fiecare dimineata.

Primul magazin Penny Market a fost deschis în România în 2005.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.