Gabriela Simion Epilare Laser Definitiva

Epilare Definitiva cu Laser – Pasul Trei

Uite ca a mai trecut o luna, uimitor ce repede trece timpul dar si ce repede dispare parul de pe corpul meu 🙂 Am inceput sa va povestesc in urma cu doua luni despre experienta mea cu epilarea definitiva laser si intre timp am primit intrebari de la voi, cel mai des s-a repetat intrebarea „Cat de tare doare?”.

Gabriela Simion Pregatiri Epilare Laser

Am sa fiu foarte sicera cu voi, nu am simtit nimic pe tot corpul, cu exceptia zonei inghinale, unde am simtit caldura mai intensa, acolo este o zona vascularizata puternic si in functie de persoana si de puterea radacinii – pielea poate avea o sensibilitate crescuta. Alte persoane nu simt nimic, depinde de nivelul de toleranta fiecaruia.

Gabriela Simion Detalii Epilare Laser

Inainte de a treia sedinta am fost anuntata de Bianca Dobreanu (Director Administrativ Epil Expert) ca lista saloanelor s-a marit si pot sa vin mai aproape de casa mea, la Salon Blooms Beauty, specializat in micropigmentare sparncene, ochi si buze iar acum si in epilare definitiva laser. Aceast lucru este foarte important pentru mine si pentru toate utilizatoarele serviciilor Epil Experience Romania, luna de luna sloanele care devin partenere acestui program sunt mai multe si acopera tot mai multe zone din Bucuresti.

Gabriela Simion Recomanda Epilare Laser

Legat de timpul pe care fiecare zona tratata il necesita, trebuie sa stiti sa este foarte scurt, spre deosebire de epilarea cu IPL care dureaza foarte mult timp pana trece peste fiecare zona, cea cu laser este foarte rapida. V-am aratat si in materialul video anterior ca nu este necesara oprirea laserului si miscari foarte rapide si ample acopera o zona mare foarte repede. Eu am stat aproximativ 40 de minute si am facut picioare lung, inghinal total si axile.

Gabriela Simion Proces Epilare LaserGabriela Simion Metode Epilare Laser

Si ca sa revin la experimentul meu trebuie sa va relatez urmatoarele rezultate, parul nu a mai crescut pe 50% din zonele tratate cu Dioda laser 808 nm, pielea a devenit mai fina si elastica. Sincer, sunt nefericita doar ca atunci cand aveam 20 de ani nu exista asa ceva, as fi avut o viata cu mult mai putine batai de cap in ceea ce priveste epilarea.

Va reamintesc ca aceste proceduri sunt acesibile ca pret si au rezultate rapide.

Gabriela Simion Epilare Laser cu Rezultate Rapide

Pentru a afla care sunt saloanele din zona voastra si programari puteri sa o contactati pe Bianca Dobreanu – Director Administrativ Epil Expert – Tel: 0741.268.641

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s