Gabriela Simion Epilare definitiva cu laser

Epilare Definitiva Laser – Pasul Doi

Va povesteam luna trecuta cum am inceput sa testez noul procedeu de epilare definitiva, dioda laser 808 nm, care este in prezent cel mai bun sistem progresiv de indepartare a parului nedorit.

Cum eu nu cred decat cea ce vad, mare mi-a fost surpriza sa constat ca in anumite zone ale corpului parul nu a mai aparut dupa prima sedinta….ei bine DA, pare ceva de necrezut dar adevarat, dupa numai o sedinta anumite parti, unde am folosit epilarea laser, parul nu a mai crescut.

Poze Gabriela Simion Epilare definitiva cu Laser

Specialista Epil Experience Romania, mi-a explicat ca este un procedeu ce da rezultate foarte bune de la prima sedinta si in functie de tipul parului rezulatele pot sa fie chiar foarte vizibile din prima etapa.

Saptamana asta am facut sedinta nr.2 la Luxuria, un alt salon in zona in care locuiesc, si am extins zonele de epilare pentru ca vreau sa intru in primavara deja gata de vacanta 🙂 Pentru ca este un procedeu rapid si nedureros chiar cred ca merita sa fac mai multe zone o data. Va arat si in urmatorul video:

Am pus multe intrebari pe parcursul sedinte si am aflat detalii pentru voi:

Despre Eficacitate

Dioda laser 808 nm permite o fotoepilare permanenta prin principiul fototermolizei selective care loveste celulele embrionare care regenereaza bulbul firului de par.

Gabriela Simion Epilare Laser Epil Experience RomaniaLumina coerenta si selectiva, cu o lungime de unda de 808 nm, este ideală pentru a lovi cromoforul melanina deoarece este atras numai spre bulb si nu se disperseaza. IPL in schimb avand o lumina cu spectru larg, de la 600 la 1200 nm (portocaliu deschis, rosu, violet) este supusa dispersiei; acest lucru influenteaza eficacitatea tratamentului care provoaca o incetinire a cresterii parului, care reia un ritm normal de crestere din momentul in care nu se mai executa tratamentul.

Despre Pret

Preturi Epilare Laser Epil Experience RomaniaLa pretul unei epilari cu ceara. Timpul de executie a tratamentului (12 cm/sec contra 12mm/sec) permite o scadere cantitativa a costurilor orare facand acest serviciu accesibil tuturor.

Despre Frecventa

Tratamentul trebuie facut lunar in functie de etapele de crestere a parului: anagena, catagen si telogen.Aparatura Epilare Laser Epil Experience Romania

 

 

Despre Culoarea pielii

IPL emite o lumina de mare intensitate care lucreaza cu spectru larg disperseaza in mod inutil pe piele.
Dioda laser funcționeaza la intensitate redusa “eliminand practic riscul de arsuri, frecventa de 808 nm, permite, de asemenea luminei pure rosii sa fie absorbita de 10 ori mai mult de melanina de par. Acestea par a fi principalele diferente dintre IPL si Dioda laser.

Gabriela Simion Epilare Definitiva

 

Pe luna viitoare dragele mele.

Pentru a afla care sunt saloanele din zona voastra si programari puteri sa o contactati pe Bianca Dobreanu – Director Administrativ Epil Expert – Tel: 0741.268.641

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.